گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:83805

گلیسیرین سیگار الکترونیکی به کیسه‌های هوایی ریه آسیب می‌زند

گلیسیرین سیگار الکترونیکی به کیسه‌های هوایی ریه آسیب می‌زند

بهزاد ولی‌زاده گفت: پایین بودن نرخ مالیات بر سیگار و قیمت کم محصولات دخانی سبب افزایش مصرف به‌خصوص در بین قشر نوجوان خواهد شد.

وی بیان کرد: بر اساس قانون کنترل دخانیات فروش نخی سیگار به افراد به‌ویژه زیر 18سال ممنوع است و فروش محصولات دخانی در 150متری مراکز آموزشی تخلف محسوب می‌شود.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت تأکید کرد: اکنون مراکز غیردولتی برای ارائه خدمات مشاوره ترک دخانیات فعال نشده‌اند. بسته‌بندی محصولات دخانی از تنوع زیادی برخوردار است.

ولی‌زاده ادامه داد: افزودن اسانس‌های معطر و طعم‌دار به محصولات دخانی تخلف است و این کار سبب جذب نوجوانان و جوانان می‌شود.

وی اضافه کرد: وجود گلیسیرین در محلول سیگار الکترونیکی سبب بروز آسیب به کیسه‌های هوایی ریه شده و خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش خواهد داد.

ولی‌زاده ادامه داد: استفاده از محصولات نوپدید مانند سیگار و قلیان الکترونیکی خطر بروز بیماری‌های قلبی و عروقی و ریوی را افزایش خواهد داد و سبب ابتلای افراد به سرطان‌های دهان، زبان، مری، گونه و لوزالمعده می‌شود.


منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر

سوال: آرامگاه حافظ در این شهر است؟ shiraz

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار