گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:84297

وجود 20 هکتار باغات پسته در شهرستان بهار

وجود 20 هکتار باغات پسته در شهرستان بهار
شریف مهرابی‌فهمیم از وجود 20 هکتار باغات پسته در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: از این میزان باغات پسته موجود شهرستان 19 هکتار آن به‌صورت عمده و حدود یک هکتار آن به‌صورت پراکنده در سطح باغات این شهرستان دارای پراکنش هستند.

وی تصریح کرد: از 19 هکتار باغات عمده پسته شهرستان به‌ترتیب 10 هکتار آن به‌صورت عمده در بهار، دو هکتار در بخش صالح‌آباد و هفت هکتار آن در روستای هارون‌آباد واقع شده است.

مهرابی‌فهمیم با اشاره به اینکه درحال حاضر یک خانم نیز متقاضی ایجاد باغ پسته به‌‌صورت عمده در شهرستان است، خاطرنشان کرد: درحال حاضر پسته بین هفت تا 10 سال بارور می‌شود و محصولی دیربازده و البته سودآور است؛ ضمن اینکه بخش وسیعی از باغات سطح شهرستان هنوز به مرحله باردهی نرسیده‌اند و از حدود شش یا هفت سال پیش این باغات در سطح شهرستان احداث شده است.

وی پسته را محصولی کم‌آب‌بر دانست و افزود: به‌مرور هرسال که از کشت پسته می‌گذرد، یک هفته از میزان آبیاری آن کمتر و از سال چهارم به بعد ماهیانه یک دوره آبیاری انجام می‌شود.

مهرابی‌فهمیم با بیان اینکه متوسط تولید پسته در هر هکتار در کشور یک تُن است، افزود: دوره نونهالی پسته از زمان کاشت تا زمان باردهی هشت تا 10 سال طول می‌کشد و هنگام باردهی 40 تا 50 سال دارای میوه‌دهی خواهد بود.

تغییر در الگوی کشت در حوزه محصولات باغی شامل ترویج کشت‌های جدیدی نظیر پسته، زعفران و گل محمدی بوده که این گیاهان علاوه‌بر مقاوم بودن در برابر کم‌آبی و کیفیت پایین خاک، بازار خوبی دارند و جزء محصولات با درآمد مناسب محسوب می‌شوند و کشت آن‌ها طی سال‌های اخیر در منطقه مورد توجه قرار گرفته است.


منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر

سوال: سه ضربدر سه؟ 9

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار