گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:84536
معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار همدان انتقاد کرد؛

عملکرد ضعیف بانک سپه همدان در پرداخت تسهیلات بانکی به نانوایی‌ها

راه‌اندازی نانوایی پخت نان کامل در اولویت سال 1403
عملکرد ضعیف بانک سپه همدان در پرداخت تسهیلات بانکی به نانوایی‌ها
اسدالله ربانی‌مهر در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان همدان با انتقاد از عملکرد بانک سپه استان در پرداخت تسهیلات به نانوایی‌ها، ابراز کرد: حساب مالی نانوایی‌ها در بانک سپه است و روزانه چند میلیارد گردش مالی دارند، اما متأسفانه بانک سپه همدان هیچ‌گونه همکاری در پرداخت تسهیلات ندارد، با وجود اینکه بیش از پنج مصوبه از سال قبل با موضوع تسهیلات داشتیم؛ اکثر نانوایی‌ها درخواست انتقال حساب نانینو به یک بانک دیگر را دارند.

وی افزود: نانوایان برای حل مشکلات معیشتی، تجهیزات و تهیه موتور برق، نیاز به تسهیلات دارند و بانک سپه باید با نانوایی‌ها همکاری داشته و تسهیلات پرداخت ‌کند؛ اما متأسفانه تاکنون این مهم را انجام نداده که باعث گلایه نانوایان شده، البته این موضوع به مراجع بالادستی گزارش شده است.

این مقام مسئول یادآور شد: راه‌اندازی نانوایی پخت نان کامل به‌عنوان یک تکلیف طی سال جدید در اولویت است و باید واحدهای پخت نان کامل در جهت سلامتی شهروندان در همدان راه‌اندازی شوند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار همدان گفت: در حوزه آرد و نان عملکرد دستگاه‌ها ارزیابی می‌شود و در حوزه نظارت و بازرسی انتظار است اقدامات جدی‌تر و بازدارنده‌تر باشد تا تأثیرگذار شود.

ارسال نظر

سوال: آخرین روز هفته؟ Jome

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار