گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:84542

مادر کبودراهنگی به هشت بیمار زندگی دوباره بخشید

مادر کبودراهنگی به هشت بیمار زندگی دوباره بخشید
ویدا سمیعی روز دوشنبه با بیان اینکه مادر کبودراهنگی که دچار مرگ مغزی شده بود، با اهدای ریه، کبد، کلیه‌ها، قلب، لوزالمعده و نسوج، به هشت بیمار نیازمند به عضو پیوندی زندگی دوباره بخشید، اظهار کرد: فرآیند برداشت اعضا و پیوند عضو این بانو در تهران صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: از ابتدای سال تاکنون 9 بیمار نسبت به اهدای عضو رضایت دادند که این آمار در نیمه نخست سال گذشته 6 مورد بوده است.

مسئول تیم فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی همدان خاطرنشان کرد: 6 نفر دیگر امکان اهدای عضو داشتند، اما خانواده‌های آن‌ها از این کار امتناع کرده و رضایت ندادند.

سمیعی بیان کرد: بدن انسان سه تا پنج روز بعد از فوت و دفن از بین می‌رود؛ بنابراین بهتر است با رضایت به این کار خداپسندانه زمینه بازگشت مادری بر سر سفره و پدری بر سر زندگی را فراهم کرد.

وی اظهار کرد: فرایند دیالیز برای بیمار سخت، دشوار و خسته‌کننده است؛ درحالی که با رضایت خانواده و اهدای یک عضو بدن به بیمار نیازمند پیوند عضو، می‌توان بار مشقت بیماری و هزینه بالا را از دوش خانواده و دولت برداشت.

مسئول تیم فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی همدان درباره صدور کارت اهدای عضو نیز گفت: بیش از 23 هزار کارت عضویت به تقاضای شهروندان چاپ شده، اما افراد برای دریافت آن اقدامی نکرده‌اند.

سمیعی اضافه کرد: در این راستا سایت www.ehdasenter.ir راه‌اندازی شد و افراد با مراجعه به این سامانه و ثبت مشخصات هویتی می‌توانند به‌صورت آنلاین کارت اهدای عضو دریافت کنند.

مسئول تیم فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی همدان تأکید کرد: مهم‌تر و مؤثرتر از دریافت کارت اهدای عضو، این است که افراد علاقه‌مند به اهدای عضو این موضوع را پیش از بروز بیماری به خانواده و نزدیکان اطلاع دهند تا خانواده‌ها نسبت به رضایت در اهدای عضو اقدام کنند.

سمیعی بیان کرد: برخی مواقع فرد نسبت به دریافت کارت اهدای عضو اقدام کرده، اما خانواده مطلع نبوده و نسبت به اهدای عضو عزیزشان رضایت نمی‌دهند؛ پس از مرگ بیمار و حین جمع کردن وسایل او، وقتی کارت اهدای عضو را می‌بینند، از کار خود پشیمان می‌شوند بنابراین می‌طلبد افراد علاقه‌مند مشارکت در کار خداپسندانه اهدای عضو موضوع را به خانواده اطلاع دهند.

18 مورد اهدای عضو سال 1402 در استان همدان صورت گرفت.


منبع: خبرگزاری ایرنا

ارسال نظر

سوال: سیاره‌ای سرخ رنگ؟ merikh

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار