گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:85808
فرماندار:

ایجاد کمپ ترک اعتیاد ماده 16 در همدان ضرورت دارد

ایجاد کمپ ترک اعتیاد ماده 16 در همدان ضرورت دارد
مسلم مخفی روز یکشنبه در جلسه کمیسیون مبارزه با مواد مخدر شهرستان همدان با بیان اینکه کمپ ترک اعتیاد ماده 16 در حوزه سامان‌دهی و توانمندسازی معتادان متجاهر و بهبودیافته نقش مؤثری دارد، افزود: ایجاد این کمپ در شهر همدان ضرورت دارد.

این مقام مسئول با بیان اینکه سیگار باب ورود به وادی خطرناک اعتیاد است، گرایش نوجوانان و جوانان به استعمال دخانیات را نگران‌کننده دانست.

وی با تأکید بر اینکه باید از ظرفیت مدارس و دانشگاه‌ها برای هوشیارسازی جوانان و جلوگیری از ابتلای آنان به مواد مخدر استفاده کرد، افزود: جلسات مشترک شوراهای آموزشی آموزش‌وپرورش و کمیسیون دانشجویی با شورای مواد مخدر برگزار شود.

فرماندار همدان حضور معتادان متجاهر در سطح شهر را در شأن شهر همدان و مردم آن ندانست و گفت: زیرساخت‌های لازم برای جمع‌آوری معتادان و درمان آن‌ها باید انجام شود.

مخفی اظهار کرد: هشداردهی نسبت به سرانجام اسفناک سقوط در دام اعتیاد باید با استفاده از ظرفیت‌های اطلاع‌رسانی و تبلیغاتی، انجام شود.


منبع: خبرگزاری ایرنا

ارسال نظر

سوال: پنج منهای دو؟ 3

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار