گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:85948

هیچ زائر مبتلا به وبا و تب دنگی‌ در همدان شناسایی نشد

هیچ زائر مبتلا به وبا و تب دنگی‌ در همدان شناسایی نشد
یعقوب اندامی با بیان اینکه در این ایام بیماریابی فعال برای زائران اربعین انجام می‌شود، اظهار کرد: در کل سال هم مراقبت‌های سندرومیک را انجام می‌دهیم، اما در ایام اربعین با حساسیت بیشتری انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: با توجه به وجود بیماری تب دنگی در کشورهای همسایه مانند عراق، افغانستان و پاکستان، با عبور زائران خطر ابتلا و انتقال وجود دارد.

رئیس گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: احتمال ابتلا به تب دنگی و یا انتقال تخم پشه آئدس از طریق بار زائرانی که به کشور برمی‌گردند، وجود دارد.

اندامی با تأکید بر اینکه مراقبت و غربالگری اصلی در مرز کشور انجام می‌گیرد، عنوان کرد: تیم مراقبین سلامت ما به‌منظور کمک به این امر به مهران اعزام شده است.

وی گفت: زائرانی که در مرز مهران از گیت عبور می‌کنند، تب‌سنجی می‌شوند و از وجود علائم بیماری مورد بررسی قرار می‌گیرند؛ البته تاکنون هیچ طغیانی از بیماری‌ها نداشتیم و وضعیت معمولی است.

رئیس گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی همدان تصریح کرد: با توجه به فعالیت فرودگاه همدان و راه‌اندازی پرواز همدان به نجف و بالعکس، تیم‌های ما در فرودگاه مستقر شده و غربالگری‌های لازم و بیماریابی زائران را انجام می‌دهند.


منبع: خبرگزاری تسنیم

ارسال نظر

سوال: پنج منهای دو؟ 3

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار