گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:86274

پنج هزار هنرمند گلیم‌باف در هرسین فعالیت دارند

پنج هزار هنرمند گلیم‌باف در هرسین فعالیت دارند


امین کوگانی روز دوشنبه اظهار کرد: با توجه به ظرفیت شهرستان هرسین در آینده‌ای نزدیک جشنواره گلیم در این شهر که شهر ملی گلیم ایران است، برگزار می‌شود.
وی در ادامه به برگزاری دوره‌های رایگان آموزش صنایع‌دستی در سطح استان اشاره کرد و گفت: ارتقای سطح علمی هنرمندان و صنعتگران استان یکی از نیازهای ضروری است که با هدف توسعه صنایع‌دستی استان انجام می‌شود.
معاون صنایع‌دستی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه به برگزاری دوره رایگان گلیم‌بافی پیشرفته در شهرستان هرسین اشاره کرد و گفت: در سال جاری با تلاش اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه شاهد برگزاری متعدد دوره‌های آموزشی در صنعت گردشگری به صورت رایگان برگزار شده و در حال حاضر هم در سراسر استان در حال برگزاری است.
کوگانی با اعلام اینکه شهرستان هرسین اکنون میزبان دوره رایگان آموزش گلیم‌بافی پیشرفته است، تصریح کرد: در این دوره 15 نفر هنرآموز علاقمند به رشته گلیم بافی در سطح پیشرفته به مدت 80 ساعت شرکت دارند.

ارسال نظر

سوال: سه ضربدر سه؟ 9

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار