گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:86942

ماجرا تمام نشده، تازه آغاز کار است

ماجرا تمام نشده، تازه آغاز کار است

الیاس حضرتی افزود: پایه‌های حزب‌الله آن‌قدر محکم است که امکان اختلال در ادامه مسیر وجود ندارد. حزب‌الله بارها با کتک اسرائیل را از لبنان بیرون انداخته است.
وی افزود: تروریستی که باید دستگیر می‌شد از سازمان ملل فرمان ترور می‌دهد. امروز اسرائیل وحشی شده است. ملت ما یک ملت پخته و تجربه‌دیده و این تجارب را به لبنان و فلسطین منتقل کرده است. اوایل انقلاب اسلامی ایران نیز صدام را مانند نتانیاهو داشتیم.
رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: حزب‌الله از تسلیحات خود استفاده نکرده و الان باید شروع کند. جمهوری اسلامی در کنار مردم لبنان و حزب‌الله است. از تمام ظرفیتمان برای کمک به حزب‌الله و مردم لبنان استفاده می‌کنیم. شکست اسرائیل را به مردم دنیا نمایش خواهیم داد. تجربه چندین دهه گذشته نشان می‌دهد که ورق برمی‌گردد. این وحشی‌گری نشان‌دهنده شکست دشمن است.
ارسال نظر

سوال: سیاره‌ای سرخ رنگ؟ merikh

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار