گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:88641

دریافت جریمه 10 برابری از نمایندگی یک شرکت خودروساز در همدان

دریافت جریمه 10 برابری از نمایندگی یک شرکت خودروساز در همدان


مرضیه یونسی روز دوشنبه از دریافت جریمه 10 برابری از نمایندگی یک شرکت خودروساز در همدان خبر داد و ابراز کرد: پرونده نماینده یک شرکت خودروساز به ارزش 950 میلیون ریال برای دریافت وجه اضافه از مشتری به‌عنوان فروش علی‌الحساب با درخواست مجدد شاکی خصوصی در شعبه هیئت تجدید نظر تعزیرات حکومتی همدان رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان اظهار کرد: شعبه به‌دلیل ارائه نکردن مدارک قانونی و با توجه به ضوابط سازمان حمایت و شورای رقابت، اتهامات انتسابی را محرز دانست و علاوه‌بر بازگرداندن مبلغ اضافه دریافتی به شاکی، متخلف را به پرداخت جزای نقدی محکوم کرد.
به گفته یونسی اداره اجرای احکام تعزیرات حکومتی همدان با قطعی شدن حکم صادره، جریمه این متخلف را دریافت کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان افزود: با مراجعه و شکایت شاکی خصوصی از نماینده یک شرکت خودروساز، پرونده این تخلف در تعزیرات حکومتی تشکیل و برای رسیدگی به شعبه بدوی ارسال شد.

ارسال نظر

سوال: عدد صفر به علاوه یک؟ 1

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار