گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:89675

هزار و 550 شغل برای واحدهای فناور در کردستان ایجاد شد

هزار و 550 شغل برای واحدهای فناور در کردستان ایجاد شد


بابک سوری روز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته پژوهش در سنندج اظهار کرد: امسال همچنین تا پایان آبان، برای 420 نفر در قالب واحدهای فناور به‌صورت پاره وقت، اشتغال ایجاد شد.
وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون، 430 میلیارد ریال از منابع خارجی و 70 میلیارد ریال از منابع داخلی، تسهیلات به واحدها و شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است.
رئیس پارک علم و فناوری کردستان میزان پرداخت تسهیلات به واحدهای فناور در سال گذشته را از منابع داخلی 85 میلیارد ریال و منابع خارجی 810 میلیارد ریال اعلام کرد.
سوری ادامه داد: هدفگذاری ایجاد شغل در سال گذشته نیز هزار و 200 نفر بود که با تزریق اعتبارات مناسب، برای هزار و 284 نفر اشتغال ثابت و 347 نفر شغل پاره وقت ایجاد شد.
وی به مشکلات زیرساختی پارک اشاره داشت و گفت: قرار شد زمینی 11 هکتاری در منطقه «کوچکه ره ش» سنندج به پارک علم و فناوری استان واگذار شود که به‌دلیل وجود معارض این مهم محقق نشد.
رئیس پارک علم و فناوری کردستان با بیان اینکه سال گذشته به‌صورت ویژه برای جبران این نقیصه تلاش کردیم، اضافه کرد: دو قطعه زمین هشت و 18 هکتاری در محور سنندج- کرمانشاه، در شهرک صنعتی سرنجیانه، جانمایی و بیش از 90 درصد کارها انجام شده و در صورت تصویب در شورای توسعه و برنامه ریزی استان، این زمین‌ها به پارک واگذار خواهد شد.
سوری یادآور شد: سال گذشته ساختمان مجتمع نوآوری نور در پنج طبقه و 500 مترمربع زیربنا به زیرساخت‌های پارک اضافه شد و اکنون 40 شرکت فناور در آن فعالیت دارند.
وی افزود: سال گذشته همچنین، مرکز رشد مریوان نیز در 6 طبقه و هزار و 200 مترمربع زیربنا، به بهره‌برداری رسید.
استفاده از افکار و مشاوره‌های واحدهای فناور برای چابک‌سازی پارک و فعالیت 200 شرکت فناور در استان در حوزه متفاوت، از دیگر مطالبی بود که رئیس پارک علم و فناوری کردستان به آن اشاره کرد.
سوری به تلاش برای اتصال شرکت‌های فناور به بازارهای داخلی و خارجی در جهت فروش محصولات اشاره داشت و گفت: در همین راستا دبیرخانه تعاملات علمی و فناورانه ایران با اقلیم کردستان به پارک علم و فناوری کردستان واگذار شده است.
وی ادامه داد: امیدواریم بهار سال آینده بتوانیم در همین راستا، نمایشگاهی تخصصی از محصولات فناورانه در سلیمانیه عراق برپا کنیم؛ ضمن اینکه در حال پیگیری مجوز و کارهای اداری هستیم.

ارسال نظر

سوال: کوچک‌ترین قاره؟ Ostoralia

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار