گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:90919
رئیس شورای اسلامی شهر همدان:

تپه حاج‌عنایت قابلیت تبدیل شدن به منطقه علمی گردشگری را دارد

تپه حاج‌عنایت قابلیت تبدیل شدن به منطقه علمی گردشگری را دارد


محمود مسگریان روز پنجشنبه در بازدید از پروژه‌ها و مراکز فرهنگی سطح شهر همدان اظهار کرد: با توجه به واقع شدن مرکز اخترشناسی ابن صلاح همدانی در تپه حاج‌عنایت، یکی از ظرفیت‌های خوب علمی- گردشگری در این منطقه فراهم شده است.
وی بیان کرد: شورای اسلامی شهر همدان این آمادگی را دارد تا نسبت به تصویب ردیف بودجه لازم برای اجرای طرح مطالعه و تبدیل تپه حاج‌عنایت به منطقه علمی- گردشگری به درخواست مدیریت شهری اقدام کند.
مسگریان ادامه داد: تپه حاج‌عنایت یکی از ظرفیت‌های بسیار خوب در حوزه فرهنگی و گردشگری است و باید در قالب یک طرح گردشگری- علمی در بودجه سال 1404 برای آن ردیف اعتباری پیش‌بینی شود.
وی با اشاره به اینکه برای نوسازی و تجهیز مرکز اخترشناسی ابن صلاح همدانی اگر لازم است مشاور انتخاب و از این ظرفیت در حوزه گردشگری بهره گرفته شود، خاطرنشان کرد: مرکز اخترشناسی ابن صلاح همدانی از مراکز و ظرفیت‌های خوب در غرب کشور است که باید در حفظ و نگهداری آن تلاش شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر همدان نیز در این نشست گفت: فرهنگ‌سراهای شهرداری به‌ویژه رصدخانه ابن صلاح همدانی از ظرفیت‌های خوب علمی و فرهنگی هستند که باید مورد توجه ویژه مدیریت شهری قرار گیرند.
علی رضایی افزود: با توجه به قرار گرفتن در فصل بودجه‌بندی سال 1404 شهرداری، باید از مراکز فرهنگی ورزشی شهرداری بازدید صورت گیرد تا ضمن بررسی میدانی وضعیت آن‌ها، بودجه و اعتبارات لازم برای این مراکز درنظر گرفته شود.
وی بر اجرای مصوبات شورا در حوزه ورزشی و فرهنگی تأکید کرد و یادآور شد: ضروری است تجهیزات باشگاه ورزشی شهرداری در شهرک مدنی و رصدخانه ابن صلاح نوسازی شود که این امر نیازمند توجه ویژه در اختصاص اعتبارات مورد نیاز در بودجه شهرداری است.
رضایی خاطرنشان کرد: سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری در تدوین لایحه بودجه سال 1404، تمامی موارد مربوط به تجهیز و تعمیر فرهنگ‌سراها به‌ویژه نوسازی و تجهیز مراکز فرهنگی و علمی را درنظر داشته باشد.
مرکز اخترشناسی ابن صلاح همدانی به‌عنوان یکی از قطب‌های علمی در رشته نجوم و رصدخانه برتر در غرب کشور به‌شمار می‌رود.

ارسال نظر

سوال: تعداد چشم انسان؟ 2

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار