گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:92557

نیمی از قنات‌های همدان نوسازی شده است

نیمی از قنات‌های همدان نوسازی شده است


یوسف کاکاوند روز چهارشنبه طول کل قنات‌های استان را 928 کیلومتر ذکر کرد و اذعان کرد: تاکنون نیمی از این قنات‌ها نوسازی و بازسازی شده است.

این مقام مسئول ابراز کرد: استان همدان با داشتن دو هزار و 477 رشته قنات فعال در بخش کشاورزی، پنجمین استان قنات‌خیز کشور است.
وی با یادآوری اینکه هرساله از محل اعتبارات ملی و استانی حدود 20 کیلومتر قنات بازسازی می‌شود، خاطرنشان کرد: 10 رشته قنات مهم در استان وجود دارد و 25 درصد از قنات‌ها در شهرستان ملایر به تعداد 621 رشته به طول 210 کیلومتر قرار گرفته است.
کاکاوند خاطرنشان کرد: با توجه به کاهش نزولات جوی در سال گذشته و اُفت منابع آب زیرزمینی، تسریع بازسازی و نوسازی قنوات موجب پایداری منابع آبی در مناطق روستایی می‌شود.
وی تعداد قنات‌های کشور را 37 هزار رشته عنوان کرد و افزود: استان همدان 6.7 درصد از این تعداد را به خود اختصاص داده است.
کاکاوند ادامه داد: با توجه به کیفیت بالای آب قنات‌ها که دارای املاح و مواد معدنی است و با توجه به کاهش بارندگی‌ها و اُفت منابع آب زیرزمینی، آن‌ها به‌تازگی مورد توجه جدی کشاورزان برای جبران کم‌آبی در زمین‌های کشاورزی و باغ‌ها قرار گرفته‌اند.
معاون مدیریت آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: قنات‌ها به سفره‌های زیرزمینی فشار وارد نمی‌کنند و به شکل و روند طبیعی منطقه زیر پوشش خود را آبدهی می‌کنند و این یکی از مزایای آن‌ها است.
همدان 2 هزار و 477 رشته قنات فعال در بخش کشاورزی دارد.

ارسال نظر

سوال: کوچک‌ترین قاره؟ Ostoralia

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار