مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان:
فرهنگ مصرف کالای ایرانی با کمک تولیدکنندگان نهادینه شود
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان ابراز کرد: فرهنگ مصرف کالای ایرانی با کمک تولیدکنندگان نهادینه شود.

به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی اداره کل صمت استان همدان، احمد شانیان بهعنوان نماینده مدیران کل وزارت صمت در همایش روز ملی حمایت از مصرفکنندگان تأکید کرد: فرآیند بازرسیها در راستای حمایت از تولید داخلی و مصرفکنندگان، نیاز به اصلاح دارد.
وی افزود: تغییر فرایندها و رویکردها در حوزه بازرسی باید صورت گیرد و به موازات آن، اصلاح ساختار و تقویت زیرساختهای بهروز نیز امری ضروری است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان همچنین بر اهمیت ارتقای تولیدات داخلی تأکید کرد و گفت: هدف ما این است که مصرفکنندگان تنها اجناس ایرانی را ترجیح دهند که با کمک صنعتگران و تولیدکنندگان، میتوان این فرهنگ را در جامعه نهادینه کرد.
وی از برگزاری همایشهای اینچنینی قدردانی کرد و تشویق و ترغیب تولیدکنندگان را یکی از راهکارهای مؤثر برای جهش تولید دانست که باید با مشارکت مردم همراه باشد.
گفتنی است؛ بیستوسومین همایش روز ملی حمایت از حقوق مصرفکنندگان با حضور سیدمحمد اتابک وزیر صمت، مفتح قائممقام وزیر، فرهیدزاده معاون وزیر صمت، شیخ معاون صنایع عمومی وزارت صمت و سایر مسئولین کشوری در تهران برگزار شد و احمد شانیان، مدیرکل صمت استان همدان در این رویداد ملی به نمایندگی از مدیران کل استانها و مدیران ستادی، ایراد سخن کرد.
شناسه خبر 92643