شناسه خبر:92803
1403/12/14 18:45:00

وزیر جهاد کشاورزی گفت: باید به‌طور جدی دست رد به سینه زمین‌خواران زده شود و از حقوق زمین‌خواران جلوگیری شود؛ می‌بایست با آن‌ها برخورد جدی صورت گیرد؛ این اقدامات باعث می‌شود مردم هم باور داشته باشند که ما در حفظ منابع طبیعی کشور جدی هستیم.


غلامرضا نوری قزلجه روز سه‌شنبه در مراسم افتتاح نخستین نمایشگاه منابع طبیعی در محل این سازمان در تهران اظهار کرد: در دولت چهاردهم رئیس‌جمهور در نخستین نظرات خود به منابع طبیعی توجه داشته است که این امر نشان از محکم بودن اراده دولت در این حوزه بوده و تا به امروز این رویه ادامه دارد.
وی افزود: زحمات یک‌سال گذشته و حتی 50 سال گذشته را مرور کنیم، مشخص می‌شود که تلاش‌های زیادی برای حفظ منابع طبیعی کشور شده است.
وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: باید به‌طور جدی دست رد به سینه زمین‌خواران زده شود و از حقوق زمین‌خواران جلوگیری شود؛ می‌بایست با آن‌ها برخورد جدی صورت گیرد؛ این اقدامات باعث می‌شود مردم هم باور داشته باشند که ما در حفظ منابع طبیعی کشور جدی هستیم.
وی تصریح کرد: اراضی ملی برای مردم هستند و برای حفظ این اراضی باید مردم پای کار باشند؛ درصورتی که مردم پای کار نباشند، کل نیروهای‌های مسلح هم بسیج شوند نمی‌توانند منابع طبیعی را حفظ کنند.
نوری قزلجه گفت: درخت کاشتن در تمام دنیا مورد تأکید است و در کشور ما نیز همه برای تحقق این امر پای کار هستند.

شناسه خبر 92803