برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد (WFP) در اطلاعیهای اعلام کرد: ایران یکی از بزرگترین میزبانان پناهندگان در جهان است و طی چهار دهه گذشته، از 3.8 میلیون پناهنده و افراد در شرایط مشابه پناهندگی حمایت کرده است. این کشور با فراهم کردن دسترسی به خدمات بهداشتی، آموزش و فرصتهای معیشتی برای پناهندگان، عمدتاً از افغانستان و عراق، تعهد خود را به حمایت از آنان بهخوبی نشان داده است.

در اطلاعیه برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد (WFP) اعلام شده که از کمک 360 هزار دلاری دولت ژاپن برای حمایت از برنامه کمکرسانی خود به پناهندگان ساکن در جمهوری اسلامی ایران استقبال میکند.
این کمک برای خرید آرد گندم مورد نیاز پناهندگان آسیبپذیر ساکن در مهمانشهرهای ایران استفاده خواهد شد. آرد گندم یکی از مواد غذایی اصلی و منبع مهم انرژی است که نقشی اساسی در تغذیه پناهندگان دارد. تأمین این ماده غذایی نه تنها نیازهای فوری آنها را برآورده میکند بلکه به بهبود امنیت غذایی و ثبات در مهمانشهرهای پناهندگان نیز کمک میکند.
همچنین در بخشی دیگر این اطلاعیه آمده است: اکنون برنامه جهانی غذا به 33 هزار پناهنده افغان و عراقی که در 20 مهمانشهر در سراسر کشور زندگی میکنند، کمکهای غذایی، آموزشی و معیشتی ارائه میدهد.
بر اساس این گزارش، «میسا الغریباوی» نماینده برنامه جهانی غذا در ایران، گفت: از حمایت سخاوتمندانه و همبستگی پایدار دولت و مردم ژاپن در کمک به عملیات برنامه جهانی غذا در ایران عمیقاً سپاسگزاریم. این کمک حیاتی نشاندهنده تعهد پایدار ژاپن به بهبود زندگی آسیبپذیرترین پناهندگان است. ما از این همکاری ارزشمند و اعتماد آنها به مأموریت خود قدردانی میکنیم.
از سوی دیگر، «تاماکی تسوکادا» سفیر ژاپن در ایران اظهار کرد: ژاپن بیش از 40 سال است که از پناهندگان افغان ساکن ایران حمایت میکند و تلاشهای مستمر دولت ایران را در ارائه خدمات بهداشتی و آموزشی برابر با شهروندان ایرانی به پناهندگان افغان، ارج مینهد.
وی افزود: در عین حال، آگاهیم که افزایش تعداد پناهندگان افغانستانی در ایران چالشی بزرگ برای دولت این کشور محسوب میشود. امیدواریم که این کمک بتواند بخشی از نیازهای تغذیهای پناهندگان را تأمین کند.
برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد بزرگترین سازمان بشردوستانه در جهان است که در مواقع اضطراری جان انسانها را نجات داده و از کمکهای غذایی برای ایجاد راهی به سوی صلح، ثبات و رفاه افراد آسیب دیده از مناقشات، بلایا و تغییرات اقلیمی استفاده میکند.
شناسه خبر 92852