شناسه خبر:93226
1403/12/26 17:25:00

فرمانده انتظامی استان همدان با بیان اینکه 40 مرحله طرح مبارزه با سرقت برگزار شده است، گفت: 48 باند سرقت امسال توسط پلیس آگاهی متلاشی شد که در این راستا 814 فقره سرقت کشف شد و 159 سارق دستگیر شدند.


سردار سلمان امیری روز یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران ابراز کرد: 6 هزار و 40 میلیارد ریال کالای قاچاق از ابتدای سال جاری تاکنون در این استان کشف و ضبط شده که 72 درصد نسبت به زمان مشابه سال گذشته افزایش داشته است.
سردار امیری افزود: یک‌هزار و 312 قاچاقچی کالا در این مدت‌زمان دستگیر شدند و 507 دستگاه خودروی شوتی نیز توقیف شد.
وی با بیان اینکه پلیس امنیت اقتصادی همدان امسال رتبه برتر کشور را کسب کرد، اذعان کرد: پرونده‌های قاچاق با ارزش بیش از 10 میلیارد ریال تشکیل شد که پنج برابر نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
فرمانده انتظامی استان همدان گفت: آمارها گویای امنیت بالای استان است؛ با این وجود نگرانی‌های مردم درباره امنیت، به نبود احساس امنیت برمی‌گردد.
سردار امیری افزود: انتظار می‌رود اصحاب رسانه‌ها احساس امنیت را در مردم بالا ببرند؛ هرچند برخی وقایع افسارگسیخته در فضای مجازی بزرگ‌نمایی می‌شوند که موجب جریحه‌دار شدن روحیه مردم شده است.
وی با بیان اینکه بازی با آبروی خانواده‌ها ضد اخلاق است، اظهار کرد: خبرنگاران متعهد به قلم و پایبند به شغل، کاری نمی‌کنند که جامعه را به چالش بکشند.
فرمانده انتظامی استان همدان افزود: رسانه‌ها زبان گویای پلیس هستند که مطالبات به‌حق مردم را از نهادهای مختلف پیگیری می‌کنند.
سردار امیری بیان کرد: در حوزه پلیس راه سه سال پیاپی شاهد کاهش سوانح فوتی در استان بوده‌ایم که بخشی ناشی از پیگیری مطالبات از سوی رسانه و سوق دادن رسانه‌ها به سوی تکمیل زیرساخت‌ها است.
وی ادامه داد: وجود امنیت روانی در جامعه به توسعه زیرساخت‌ها برمی‌گردد؛ برای نمونه ایجاد کلانتری در کوی استادان موجب تسریع در انجام مأموریت شده است.
فرمانده انتظامی استان همدان با بیان اینکه به‌زودی ساختمان پلیس فتا و پلیس آگاهی بهره‌برداری می‌شود، افزود: با همکاری شهرداری‌ها، دوربین‌های شهری فعال و موجب کاهش سوانح درون‌شهری شد.
سردار امیری گفت: در حوزه پلیس راهور نیازمند ایجاد ساز‌وکاری هستیم که پلیس مجبور به جریمه خودروها نشود؛ بنابراین باید زیرساخت‌هایی نظیر پارکینگ ایجاد شوند و سپس انضباط اجتماعی را از مردم بخواهیم.
وی اضافه کرد: تردد کامیون داخل رزن موجب ایجاد مزاحمت برای مردم و بروز سوانح فوتی شده که هم‌اینک کنارگذر برای این شهرستان را مسئولان پیگیری می‌کنند.
فرمانده انتظامی استان همدان تأکید کرد: به‌طور حتم لازمه ایجاد امنیت حضور و مشارکت مردم است؛ بنابراین درباره سرقت و ناهنجاری‌های اجتماعی درصدد درگیر کردن خانواده‌ها هستیم.
سردار امیری ادامه داد: آیین چهارشنبه پایان سال یک موضوع فرهنگی و اجتماعی است و نه امنیتی و انتظامی، چرا باید در پایان مراسم شاهد مرگ، قطع عضو و مصدومیت باشیم؟ درحالی که اگر متولیان پای کار بیایند، شاهد چهارشنبه پایان سال کم‌خطر خواهیم بود.
وی بیان کرد: پویش «چهارشنبه کم‌خطر» باید در استان و شهرستان‌های تابعه پیگیری و به خانواده‌ها هشدار داده شود که مدیریت فرزندان را به‌ویژه در این روز، مد نظر قرار دهند و بر رفتار فرزندان نظارت داشته باشند.
فرمانده انتظامی استان همدان تأکید کرد: امنیت خط قرمز پلیس است و اجازه نمی‌دهد عده‌ای افراد معلوم‌الحال در چهارشنبه پایان سال امنیت مردم را به خطر بیندازند.
سردار امیری بر مدیریت محله‌محور در چهارشنبه پایان سال تأکید و بیان کرد: پلیس مخالف شادی مردم نیست و اگر حال دل مردم شاد باشد، ما خوشحالم می‌شویم.
وی افزود: سال‌های گذشته عده‌ای در چهارشنبه پایان سال با ایجاد صدای مهیب، موجب سقط جنین و سکته شدند! بنابراین پلیس انجام این حرکات را بر نمی‌تابد.
فرمانده انتظامی استان همدان با بیان اینکه سرقت با همکاری مردم کاهش یافته است، گفت: امسال آمار سرقت مغازه 40 درصد، اثاثیه منزل 27 درصد، اتومبیل 26 درصد، موتورسیکلت 23 درصد، قاپ‌زنی 40 درصد، سرقت محموله و بار 30 درصد و اماکن 20 درصد کاهش یافته، اما سرقت احشام 12 درصد افزایش داشته است.
سردار امیری ادامه داد: سرقت‌های مهم 21 درصد و خُرد 14 درصد کاهش داشته و درمجموع سرقت‌ها 17 درصد کاهش یافته است.
وی از کاهش 50 درصد شرارت و 18 درصدی نزاع فردی و دسته‌جمعی نیز در سال جاری خبر داد و گفت: با وجود کاهش سرقت‌ها، کشف سرقت‌ها رو به افزایش بوده و 41 درصد آمار کشف به وقوع افزایش داشته است.
فرمانده انتظامی استان همدان با بیان اینکه 40 مرحله طرح مبارزه با سرقت برگزار شده است، ابراز کرد: 48 باند سرقت امسال توسط پلیس آگاهی متلاشی شدند که در این راستا 814 فقره سرقت کشف شد و 159 سارق دستگیر نیز شدند.
سردار امیری بیان کرد: پلیس پیشگیری در سال جاری یک‌هزار و 137 نگهبان محله، شبگرد، نگهبان کارخانه‌ها و امثالهم را سامان‌دهی کرده است.
وی گفت: پلیس مواد مخدر امسال 6 تُن و 581 کیلوگرم مواد مخدر کشف کرده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته سه درصد افزایش داشته است.
فرمانده انتظامی استان همدان ادامه داد: 9 هزار و 837 معتاد و نگهدارنده و سه هزار و 535 قاچاقچی مواد مخدر امسال دستگیر شدند و 13 هزار و 203 عملیات پلیسی اجرا و 50 باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری متلاشی شده است.
وی بیان کرد: در جرایم رایانه‌ای رشد داشته‌ایم؛ برای نمونه کلاهبرداری 46 درصد و برداشت اینترنتی غیر مجاز 24 درصد افزایش داده است.
فرمانده انتظامی استان همدان کشف 101 درصد پرونده‌های سایبری، انهدام 27 باند سازمان‌یافته اینترنتی، بازگرداندن 156 میلیارد ریال از پول مالباختگان و مسدود کردن یک‌هزار و 143 حساب را از دیگر اقدامات پلیس فتا برشمرد.
سردار امیری در بخش دیگر سخنان خود بیان کرد: پویش نه به تصادف امسال راه‌اندازی شده است و در این راستا انتظار می‌رود اعضای خانواده‌، همسران و فرزندان به راننده درصورت ارتکاب تخلف تذکر بدهند.
وی گفت: سوانح فوتی در جاده‌های برون‌شهری این استان 10 درصد کاهش و از 323 فوتی به 291 نفر تقلیل یافته است؛ امسال سه هزار دستگاه خودروی متخلف در جاده‌ها توقیف شدند.
فرمانده انتظامی استان همدان اضافه کرد: متوفیان سوانح درون‌شهری نیز با 23 درصد کاهش، از 65 نفر به 51 نفر رسیدند.
سردار امیری اضافه کرد: پلیس راهور استان همدان دو هزار و 216 دستگاه موتورسیکلت و سه هزار و 930 دستگاه خودروی متخلف را توقیف کرده است.

شناسه خبر 93226