شناسه خبر:93563
1404/1/23 13:35:56

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بوعلی‌سینا همدان در توصیه به تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا گفت: توصیه ما این است که دستورات و فرمایشات رهبر معظم انقلاب (مدظله) را خط قرمز خود بدانید، چراکه در مذاکرات قبلی هرجا به این مهم توجه نشد، ضرر آن نه‌تنها متوجه ایران، بلکه متوجه منطقه هم شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی عباسی ظهر روز شنبه 23 فروردین‌ماه در تجمع دانشگاهیان همدان که در حمایت از ملت مظلوم و بی‌پناه غزه در مزار شـهدای گمنام دانشگاه بوعلی‌سینا برگزار شد، اظهار کرد: ملت فلسطین دارای قدمت چندهزارساله بوده؛ درحالی که که رژیم صهیونسیتی دارای سابقه 70 ساله است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بوعلی‌سینا همدان با بیان اینکه هیچ کشور مسلمانی همچون غزه این‌گونه طی 17 سال محاصره نشده است، گفت: هم‌اکنون امکان ارسال هیچ غذا و دارویی به این منطقه وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: چاه‌های آب غزه توسط این ناجوانمردان با بتن بسته شده و بیش از 50 هزار زن و کودک در غزه به شهادت رسیدند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسی یادآور شد: برخی حوادث را از به‌دلیل عملیات هفت اکتبر می‌دانند، اما خبر ندارند این ماجرا از 70 سال پیش و با شهادت هزاران فلسطینی آغاز شده است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بوعلی‌سینا همدان در ادامه تصریح کرد: همه قطعنامه‌های بین‌المللی در این خصوص یا وتو شد و یا اجرا نشدند‌.
وی در ادامه به چرایی عملیات طوفان الاقصی پرداخت و گفت: قتل عام‌هایی مثل دیریاسین، خان‌یونس و صدرا و شکیرا که یکی از بزرگ‌ترین فجایع قرن با قتل عام سه هزار و 297 شهید همراه بود، ازجمله دلایل این عملیات تاریخی بود.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بوعلی‌سینا همدان تأکید کرد: طوفان الاقصی جواب 70 سال قتل عام و شهادت هزاران شهید و در عمل به آیه قرآن بود که با کسانی که با شما می‌جنگند، جهاد کنید و این پاسخی کوچک در برابر جنایت‌های رژیم صهیونسیتی بوده است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسی ابراز کرد: ما دانشگاهیان در عمل به کلام حضرت علی (ع) در کنار مظلوم هستیم تا آخرین قطره خون و نفس خود در کنار فلسطین، یمن و جبهه مقاومت خواهیم ماند.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه ما گول مذاکره را نمی‌خوریم، به بیان چند توصیه به تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا پرداخت و اظهار کرد: توصیه ما این است که دستورات و فرمایشات رهبر معظم انقلاب (مدظله) را خط قرمز خود بدانید، چراکه در مذاکرات قبلی هرجا به این مهم توجه نشد، ضرر آن نه‌تنها متوجه ایران، بلکه متوجه منطقه شد.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بوعلی‌سینا همدان تأکید کرد: اگر قرار بر مذاکره غیر مستقیم است، بدانید که با چه کسی مذاکره می‌کنید؛ کسی که دستش به خون شهیدسلیمانی، شهیدنصرالله و هزاران فلسطینی آغشته است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسی در ادامه تصریح کرد: مذاکره‌کنندگان انگشتان و جیب خود را بعد از مذاکرات بررسی کنند، چراکه این افراد ذاتاً دزد و جنایتکار هستند و بنای سازش با جبهه مقاومت ندارند.
وی در پایان سخنانش گفت: امیدواریم که به‌زودی رژیم غاصب و کودک‌کش اسرائیل از صفحه روزگار محو شود.
گفتنی است؛ در پایان تجمع دانشگاهیان همدان بیانیه‌ای در حمایت از ملت مظلوم و بی‌پناه غزه قرائت شد.

شناسه خبر 93563