شناسه خبر:93731
1404/1/27 17:21:00

فرماندار همدان با اشاره به ضرورت فعال‌سازی پروژه‌های مهم عمرانی و اقتصادی در سطح شهرستان، گفت: بیش از 40 پروژه بزرگ، محرک و اثرگذار در سطح شهرستان وجود دارد.


مسلم مخفی چهارشنبه 27 فروردین‌ماه در جمع خبرنگاران با اشاره به ضرورت فعال‌سازی پروژه‌های مهم عمرانی و اقتصادی در سطح شهرستان، ابراز کرد: بیش از 40 پروژه بزرگ، محرک و اثرگذار در سطح شهرستان وجود دارد.
این مقام مسئول با بیان اینکه برای اجرای این پروژه‌ها نیازمند سرمایه‌گذاری بخش خصوصی هستیم، افزود: ستاد توسعه و پیشرفت شهرستان به دنبال تسهیل امر سرمایه‌گذاری بوده و این مهم‌ترین برنامه شهرستان در سال پیش رو است.
وی با اشاره به پروژه احداث میدان بار جدید همدان، گفت: میدان بار فعلی به هیچ‌وجه پاسخگوی نیاز شهر همدان نیست و معضلات ترافیکی، اجتماعی، بهداشت و پدافندی، اجرای این پروژه را در کوتاه‌ترین زمان ضروری کرده است.
مخفی خاطرنشان کرد: زمین میدان بار جدید همدان به مساحت بیش از 70 هکتار مشخص و مراحل اداری طی شده که امیدواریم طی دو سال این میدان به بهره‌برداری برسد.
وی یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود برای ساخت میدان بار جدید همدان بیش از 30 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شود.

شناسه خبر 93731