شناسه خبر:93942
1404/2/10 16:44:30
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خبر داد:

آغاز عملیات اجرایی جمع‌آوری آب‌های سطحی 11 شهر همدان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان از انجام مطالعات طرح جمع‌آوری آب‌های سطحی 11 شهر این استان خبر داد و گفت: عملیات اجرایی این طرح در سال‌ جاری آغاز می‌شود.

حمید پورحسینی با اشاره به بحث پیگیری تأمین اعتبار برای جمع‌آوری آب‌های سطحی، تصریح کرد: درحال حاضر برای 11 شهر استان همدان که دارای طرح مطالعه جمع‌آوری آب‌های سطحی هستند، تأمین اعتبار لازم انجام شده و امسال عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد.

وی یادآور شد: علاوه‌بر این برای سایر شهرها هم مطالعات جمع‌آوری آب‌های سطحی در دست انجام بوده که امیدواریم برای این شهرها هم به‌منظور اجرایی شدن، در سال‌ جاری بتوانیم تأمین اعتبار لازم را با پیگیری لازم، انجام دهیم.

پورحسینی از رفع و اصلاح 110 نقطه حادثه‌خیز درون و برون شهری در این استان خبر داد و بیان کرد: استان همدان دارای 140 نقطه حادثه‌خیز درون و برون شهری بود که از این تعداد، 52 نقطه برون‌شهری و 88 نقطه درون‌شهری بوده است.

وی افزود: از 52 نقطه حادثه‌خیز برون‌شهری تاکنون تعداد 45 مورد آن رفع خطر شده و مابقی آن نیز در دستور کار قرار دارد؛ ضمن اینکه‌ از 88 نقطه حادثه‌خیز درون‌شهری هم کار 65 نقطه انجام شده و اصلاح 23 نقطه باقی‌مانده در دستور کار راهداری و شهرداری‌ها است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان با بیان اینکه خطر این نقاط باقی‌مانده در سال‌ جاری برطرف خواهد شد، خاطرنشان کرد: معمولاً موارد رفع آسیب و نگهداری راه‌های سطح استان به‌صورت برنامه‌ریزی‌شده و طبق روال و ترتیب توسط دستگاه‌ مرتبط امر در جریان است.

وی همچنین از ساخت چهار سوله مدیریت بحران در استان خبر داد و گفت: ساخت و احداث 6 سوله دیگر مدیریت بحران نیز در سطح استان درحال پیگیری است.

پورحسینی همچنین با اشاره به نام‌گذاری نهم اردیبهشت‌ماه با عنوان روز ایمنی محل کار، تصریح کرد: در همین رابطه روز گذشته همایشی با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی همدان و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان برگزار شد که در این همایش بر بحث حمایت و رعایت مسائل بهداشتی و ایمنی محیط کار تأکید داشتند؛ ضمن اینکه از افرادی که در این حوزه دارای فعالیت هستند نیز تقدیر شد.


منبع: خبرگزاری ایسنا

شناسه خبر 93942