گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:94227

جشنواره ملی پخت سمنو در آشتیان برگزار می‌شود

جشنواره ملی پخت سمنو در آشتیان برگزار می‌شود
دهمین دوره مراسم سنتی طبخ سمنو در شهرستان آشتیان برگزار می‌شود.
دهمین دوره مراسم سنتی طبخ سمنو در شهرستان آشتیان 18 و 19 اردیبهشت ماه همزمان با دهه کرامت و میلاد امام رضا(ع) برگزار می‌شود.
جشنواره سمنو از سال 97 به شماره 1734 در فهرست آثار ناملموس کشور به ثبت رسیده است و هرساله با هدف حفظ
و پاسداری از میراث ناملموس کشور برگزار می‌شود.
این جشنواره امسال با عنوان «نذر فاطمی، رأفت رضوی» و همزمان با ایام دهه کرامت و میلاد امام رضا(ع) با حضور مردم محلی و شهرستان‌ها و استان‌های کشور برگزار می‌شود.
پخت سمنو در شهرستان آشتیان سابقه دیرینه دارد و از دیر باز کشاورزان پس از برداشت محصول و به شکرانه محصول خود، این سنت حسنه را برپا می‌کردند.
برگزاری برنامه‌های فرهنگی مانند اجرای موسیقی سنتی، نمایشگاه صنایع‌دستی و سوغات، نمایش‌های خیابانی و اجرای بازی‌های بومی محلی از برنامه‌های جنبی این جشنواره است.
ارسال نظر

سوال: پایتخت ایتالیا؟ Rome

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار