گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:94457
مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی اعلام کرد:

ارائه 80 درصد خدمات ناباروری استان در مرکز درمان جهاد دانشگاهی

ارائه 80 درصد خدمات ناباروری استان در مرکز درمان جهاد دانشگاهی

به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، ابوالفضل نجاتی در جریان بازدید از فعالیت‌های مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی با بیان اینکه در سال گذشته ارائه 80 درصد خدمات بستری مراکز درمان ناباروری استان مرکزی برعهده مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان بوده که نشان‌دهنده مقبولیت خدمات این مجتمع درمانی در میان مردم است، اظهار کرد: براساس آمار اعلام‌شده، این مرکز یکی از مراکزی بوده که بیشترین بار مراجعه بیمه‌شدگان بیمه سلامت را در استان دارا است.
وی تصریح کرد: در سال گذشته یک میلیارد تومان هزینه درمان بستری پرداخت شده است.
نجاتی ادامه داد: از سال 1400 تاکنون یک‌هزار و 600 زوج نابارور این استان شناسایی و نشان‌دار شدند که 89 درصد زوجین نشان‌دارشده نابارور استان مرکزی بانوان و مابقی آقایان هستند.
وی با اشاره به اینکه 90 درصد هزینه‌های درمان در مراکز دولتی رایگان است، افزود: در مراکز نیمه‌دولتی 90 درصد تعرفه همان مرکز و در مراکز خصوصی تا 70 درصد هزینه تعرفه مرکز پوشش داده می‌‌شود.
مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی افزود: دولت نگاه ویژه‌ای به بحث جوانی جمعیت دارد. استان مرکزی چهارمین استان پیر کشور محسوب می‌شود و برای خروج از بحران پیری جمعیت، باید اقدامات ویژه‌ای صورت بگیرد؛ چراکه در غیر این صورت جامعه با بحران نیروی انسانی و نیروی کار متخصص و خبره مواجه خواهد شد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی نیز اظهار کرد: جهاد دانشگاهی در حوزه کلان در سه عرصه فرهنگی، آموزش و پژوهش فعالیت می‌کند و هسته اصلی فعالیت ما مرکز درمان است.
محسن مرادی افزود: مرکز درمان ناباروری از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرده و یکی از مجهزترین مراکز درمان ناباروری در غرب کشور است.

ارسال نظر

سوال: تعداد پا انسان؟ 2

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار