رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کبودراهنگ از برپایی پنجمین جشنواره غذای روستای قهورد بخش گلتپه از توابع شهرستان کبودراهنگ با عنوان جشنواره آش غازیاقی خبر داد.

مهدی غلامی یکشنبه 11 خردادماه ابراز کرد: پنج سال متوالی است که جشنواره غذا با محوریت آش غازیاقی در راستای حفظ میراث ناملموس در این روستا برگزار میشود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کبودراهنگ ادامه داد: پنجمین جشنواره در روستای قهورد علیا برگزار شد که در این جشنواره نزدیک به 40 نفر از بانوان و دختران هنرمند روستا شرکت کردند.
غلامی گفت: در شهرستان کبودراهنگ دو بازی بومی محلی آتولما قریش و تنور کولبه، دو غذا بهنام عیران شوربا و آش غازیاقی و همچنین یک فرش بهنام فرش مهربان در فهرست میراث ناملموس کشور به ثبت رسید.
وی ابراز کرد: در پایان این جشنواره به نفرات برتر، جوایزی اهدا شد. نحوه پخت آش غازیاغی در مورخ 4/4/1398 با شماره 1887 بهنام شهرستان کبودراهنگ (روستای قهورد علیا) ثبت شده است.
شناسه خبر 94684