مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان خبر داد:
صدور بیش از 194 هزار مجوز کسبوکار در استان
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان گفت: بیش از 194 هزار مجوز برخط کسبوکار در این استان از ابتدای آغاز به کار درگاه ملی صدور مجوزها تا نیمه نخست خردادماه سال جاری، بهصورت غیر حضوری صادر شده است.

به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان همدان، حسن پیمانی در حاشیه جلسه با فعالان اقتصادی استان با بیان اینکه بیش از 194 هزار مجوز برخط کسبوکار در این استان از ابتدای آغاز به کار درگاه ملی صدور مجوزها تا نیمه نخست خردادماه سال جاری بهصورت غیر حضوری صادر شده است، اظهار کرد: از ابتدای آغاز به کار درگاه ملی صدور مجوزها تاکنون، بیش از 240 هزار درخواست از سوی متقاضیان کسبوکار در استان همدان ثبت شده است و از این تعداد بیش از 194 هزار مجوز با همکاری اصناف و دستگاههای اجرایی صادر شده است.
وی ادامه داد: اهمیت چگونگی محیط کسبوکار در اقتصاد به اندازهای است که مقام معظم رهبری در این زمینه میفرمایند «بهبود فضای کسبوکار که یکی از مسائل عمده اقتصادی ماست، همین پنجره واحد (پنجرهای برای کارها) همین یک کار، اگر درست انجام بگیرد، به نظر من بسیاری از مشکلات حل خواهد شد».
پیمانی گفت: سه کارکرد اصلی درگاه ملی مجوزها این است که برای هر کسبوکار شرایط، مدارک، زمان و هزینه صدور مجوز، شفاف است و پنجره واحد ثبت درخواست مجوز و رهگیری متقاضی تا دریافت مجوز و درنهایت، ثبت، پیگیری شکایت و راهنمایی متقاضی توسط دستگاه صادرکننده، مشخص است.
نماینده وزیر اقتصاد در استان همدان ابراز کرد: شهرستان همدان با 95 هزار و ملایر و نهاوند با 30 هزار و 21 هزار، بیشترین تعداد درخواست مجوز در بین شهرستانهای استان همدان را دارند.
وی با اشاره به 33 دستگاه مرجع صدور مجوز در درگاه ملی مجوزها، گفت: بیشترین صدور مجوز در استان توسط اتاق اصناف با 96 هزار و اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی و اداره کل راه و شهرسازی هرکدام با 34 هزار مجوز است.
نماینده وزیر و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان در پایان سخنانش به سه مجوز پُرتقاضا در استان اشاره کرد و افزود: مجوز کارت رانندگی بین شهری هوشمند با 29 هزار، خیاطی لباس با 10 هزار و راهاندازی خواربارفروشی با 9 هزار، بهعنوان پُرتقاضاترین درخواستها در سامانه ثبت شدهاند.
شناسه خبر 94861