گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:95853
یادداشت؛

به رسمیت شناختن کشور فلسطینی توسط فرانسه، فریب جدید غربی‌ها

حجت‌الاسلام علی‌مراد کیانی
به رسمیت شناختن کشور فلسطینی توسط فرانسه، فریب جدید غربی‌ها

در سیاست‌های نظام سلطه و استکباری غرب، فریب افکار عمومی جزء مبانی اصلی آن‌ها است و مدیریت و نقشش همیشه توسط یکی از بازیگران به‌عنوان پلیس خوب، ایفا می‌شود. با توجه به اینکه در اروپا معمولاً کشور محوری در حوزه سیاست انگلیس، در حوزه اقتصاد آلمان و در حوزه فرهنگی و اجتماعی، فرانسه است. فرانسه خودش را به‌عنوان بنیان‌گذار دموکراسی، مهد آزادی و مسائل حقوق بشری می‌داند؛ بنابراین بهترین بازیگر برای طرح این موضوع لحاظ شده است.
امت اسلام و حامیان واقعی فلسطین باید مراقب باشند؛ به نظر می‌رسد این پیشنهاد یک فریب برای افکار عمومی جهان است، زیرا فرانسه دو شرط در ضمن پیشنهاد خود گذاشته که علاوه‌بر اینکه هیچ تضمینی برای کشور فلسطینی مستقل نخواهد بود، زمینه‌ساز تضعیف نیروهای مقاومت فلسطین نیز خواهد شد.
فرانسه در شرط اول خود طرح مسئله کشور فلسطینی را به هشتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در 9 سپتامبر 2025 (18 شهریورماه 1404) موکول کرده است که رئیس مجمع عمومی این دوره، از گروه اروپای غربی و دیگران خواهند بود. این ظاهر فریبنده قضیه است، اما اهدافی را که دنبال می‌کنند به این شرح است؛ نخست، یک وعده نسیه است که مخالفینی مثل آمریکا، انگلیس و آلمان دارد که با اعمال نفوذ، مانع تحقق این طرح خواهند شد. دوم، به دنبال سرپوش گذاشتن بر جنایات رژیم سفاک صهیونیستی هستند که افکار عمومی را جریحه‌دار و ماهیت دروغین هربی‌ها را روشن کرده است، جنایاتی که تمام اصول حقوق بشر را زیر پا گذاشته و حتی مانع از رسیدن آب و غذا به کودکان و مردم بی گناه فلسطینی شده است.
شرط دومی که فرانسوی‌ها گذاشته‌اند، خلع سلاح حماس با هدف بیرون راندن مردم غزه از سرزمین فلسطین و الحاق باریکه غزه به رژیم صهیونیستی است؛ چون علاوه‌بر خلع سلاح حماس، هیچ بحثی از غزه مطرح نکرده و سرنوشت آن را در هاله‌ای از ابهام گذاشته‌اند تا دست اسرائیل برای طرح بیرون راندن مردم غزه از سرزمین خود و تصرف باریکه استراتژیک غزه که در ساحل مدیترانه با مخازن بزرگی از انرژی است، باز بماند.
یعنی تصرف بخش دیگر سرزمین فلسطین در قالب یک قرارداد ننگین مثل قرارداد اسلو و درنهایت همان کرانه باختری با وضع موجود باقی می‌ماند، با دلخوشی یک کشور فلسطینی که غربی‌ها مانع از شکل‌گیری آن خواهند شد و چنانچه بتوانند حماس و گروهای جهادی را خلع سلاح کنند، قطعاً رژیم صهیونیستی فرصت را غنیمت شمرده و علاوه‌بر تصرف تمام سرزمین فلسطین و شهرک‌سازی‌های جدید، اهداف بزرگ‌تری را دنبال خواهد کرد که از آن جمله حمله به سایر کشورها و تلاش برای تجزیه آن‌ها و همچنین تصرف بخش‌هایی از سرزمین‌های همسایگان اعم از سوریه، لبنان، اردن و مصر در راستای حل مشکل کوچک بودن سرزمین اسرائیل است.
بنابراین امت اسلام و دولت‌مردان اسلامی باید مراقب باشند که فریب دشمن را برای چندمین‌بار نخورند؛ بهترین راه حل تشکیل کشور فلسطینی واحد، یک رفراندم و انتخابات توسط همه فلسطینیان اصیل اعم از مسلمان، مسیحی و یهودیان و همچنین فلسطینیان آواره در اردوگاه‌ها در سر زمین‌های دیگر است که رژیم صهیونیستی با کمک آمریکایی‌ها و غربی‌ها قطعاً مانع تحقق چنین رفراندمی خواهد شد.

ارسال نظر

سوال: رنگ برف؟ Sefid

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار