گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:98734
رئیس شورای اسلامی شهر:

ایجاد فرهنگ‌سرای محیط زیست در دستور کار شهرداری همدان باشد

ایجاد فرهنگ‌سرای محیط زیست در دستور کار شهرداری همدان باشد
رئیس شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه ایجاد فرهنگ‌سرای محیط زیست در مراکز استان‌ها از تکالیف تعیین‌شده در مجمع مشورتی رؤسای شورای کلان‌شهرها بود، گفت: کمیسیون خدمات شهری این مورد را در دستور کار داشته باشد تا شهروندان را به این موضوع حساس کرده و در حفظ محیط‌ زیست اقدام شود.
محمود مسگریان روز سه‌شنبه در صحن علنی شورا با تسلیت فرا رسیدن شهادت حضرت زهرا (س) و گرامیداشت هفته بسیج، اظهار کرد: هفتادوهفتمین مجمع مشورتی رؤسای کلان‌شهرها و مراکز شهرهای کشور طی 21 و 22 آبان‌ماه در ارومیه برگزار و در پایان بیانیه‌ای صادر شد.
وی با اشاره به برگزاری کمیسیون‌های تخصصی در روز اول مجمع مشورتی، گفت: بازدید از پروژه‌های عمرانی شهرداری ارومیه نیز در حاشیه این مجمع انجام شد که حاکی از اقدامات خوب و موفق مدیریت شهری در سرمایه‌گذاری بود.
رئیس شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه موضوعات مختلف در بیانیه پایانی مجمع مورد تأکید قرار گرفت، تصریح کرد: تلاش شوراهای اسلامی شهرها در تقویت سرمایه‌گذاری و به‌کارگیری بخش خصوصی با توجه به شعار سال، از موارد تأکیدی در بیانیه بود.
مسگریان به اقدامات خوب در موضوع سرمایه‌گذاری و به‌کارگیری بخش خصوصی در همدان اشاره کرد و افزود: کارهای خوبی در کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای اسلامی شهر و شهرداری در این خصوص انجام شده است.
وی تأکید بر نقش شوراها در به‌کارگیری نخبگان، دانشگاهیان و معتمدان شهری را از دیگر بندهای بیانیه پایانی برشمرد و بیان کرد: با توجه به بحث مسجدمحوری، این مورد در همدان در قالب همیاران محلات، دنبال می‌شود.
رئیس شورای اسلامی شهر همدان ادامه داد: واگذاری زیرساخت‌های فرهنگی، ورزشی و اجتماعی به مردم از دیگر موارد تأکیدی در این مجمع بود که بخشی از موارد این بند با واگذاری فرهنگ‌سراها و سالن‌های ورزشی در اختیار شهرداری به تشکل‌ها و بخش‌های خصوصی در همدان، محقق شده است.
مسگریان خاطرنشان کرد: با توجه به بحث خشک‌سالی، استفاده از روش‌های علمی برای نگهداشت گیاهان و درختان از دیگر بندهای تأکیدی در بیانیه پایانی بود که در این خصوص نیز در همدان اقداماتی انجام شده است.
وی ایجاد فرهنگ‌سرای محیط زیست در مراکز استان‌ها را از دیگر تکالیف تعیین‌شده برای شوراها در این مجمع مشورتی برشمرد و یادآور شد: با توجه به این موضوع، کمیسیون خدمات شهری این مورد را در دستور کار داشته باشد تا شهروندان را به این موضوع حساس کرده و در حفظ محیط زیست اقدام شود.
رئیس شورای اسلامی شهر همدان اظهار کرد: استفاده از فناوری‌های نوین برای جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیر مجاز در حریم و محدوده شهرها نیز از دیگر موارد تأکیدی در مجمع مشورتی بود.
ارسال نظر

سوال: عدد هشت منهای سه؟ 5

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار