گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:99322
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر تأکید کرد:

نیاز فوری آتش‌نشانی همدان به تجهیزات به‌روز

نیاز فوری آتش‌نشانی همدان به تجهیزات به‌روز
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان با تأکید بر لزوم توجه ویژه به سازمان آتش‌نشانی، گفت: آتش‌نشانی همدان به بودجه، ماشین‌آلات و تجهیزات به‌روز نیاز فوری دارد.
علی‌اکبر نظری یکشنبه 30 آذرماه در جلسه کمیسیون خدمات شهری، زیست‌محیطی و بهداشت شورای اسلامی شهر همدان، با بیان اینکه آتش‌نشانی همدان به بودجه، ماشین‌آلات و تجهیزات به‌روز نیاز فوری دارد، ابراز کرد: این سازمان را باید پویا نگه داشت، در غیر این صورت در بحران‌ها با مشکلات جدی مواجه خواهیم شد.
نظری اشاره به ضرورت برخورداری سازمان آتش‌نشانی از تجهیزات مدرن و آمادگی کامل برای نقل و انتقال در مواقع بحران، خاطرنشان کرد: تخصیص نامناسب بودجه در شهرداری یکی از مشکلات بوده که در این رابطه به‌جای برنامه‌ریزی مناسب، اقدامات غیر اصولی انجام و بودجه در بخش‌های غیر ضروری هزینه می‌شود؛ به‌طور مثال، بودجه لازم برای آتش‌نشانی که باید همیشه به‌روز باشد، تأمین نمی‌شود.
عضو شورای اسلامی شهر همدان بر لزوم به‌روزرسانی سیستم حمل‌ونقل برای داشتن شهری پویا و عاری از آلاینده‌ها تأکید کرد و خواستار پرهیز مدیران شهری از تبعیض در پرداخت حقوق شد.
نظری همچنین اظهار کرد: اگر مسئولان در بخش‌های مختلف به پژوهش توجه کنند، بررسی‌های مناسبی را در ابعاد مختلف انجام می‌دهند.
ارسال نظر

سوال: پایتخت مصر؟ GHahere

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار