گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:100531
رئیس پارک علم و فناوری خوزستان خبر داد:

هاب انرژی، حلقه اتصال صنایع نفت و پتروشیمی با زیست بوم فناوری خوزستان

هاب انرژی، حلقه اتصال صنایع نفت و پتروشیمی با زیست بوم فناوری خوزستان
رئیس پارک علم و فناوری خوزستان از برنامه‌ریزی برای تشکیل هاب انرژی با هدف تجمیع ظرفیت‌های فناورانه استان و کشور خبر داد و گفت: این هاب به‌عنوان یک کریدور ارتباطی، حلقه اتصال صنایع نفت و پتروشیمی با زیست‌بوم فناوری خواهد بود.
یحیی میرزایی روز دوشنبه اظهار کرد: وجود یک هاب انرژی در خوزستان، باعث ایجاد پیوندی ساختاریافته میان زیست‌بوم فناوری و صنایع راهبردی نفت و پتروشیمی شده و زمینه هم‌افزایی این دو بخش را فراهم می‌کند.
وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای خوزستان در حوزه‌های نفت، گاز، پتروشیمی و نیرو افزود: با توجه به ساختار صنعتی استان، فناوری می‌تواند نقش مهمی در تکمیل حلقه‌های مفقوده بین صنایع بالادستی و پایین‌دستی ایفا کند.
رئیس پارک علم و فناوری خوزستان گفت: در این راستا، برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی «هاب انرژی» در دستور کار قرار گرفته تا از این طریق بتوانیم تمامی توانمندی‌های حوزه فناوری استان و کشور را برای رفع موانع و توسعه زنجیره ارزش انرژی متمرکز کنیم.
میرزایی با اشاره به انجام رایزنی‌های گسترده با منطقه ویژه پتروشیمی ماهشهر و همچنین معاونت فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: توافقات خوبی در این زمینه حاصل شده و قرار است پارک علم و فناوری خوزستان به‌عنوان محور اصلی مدیریت و راه‌اندازی این هاب انتخاب شود.
وی تصریح کرد: هدف نهایی از این اقدام، ایجاد ارزش افزوده در صنایع انرژی استان از طریق تزریق ساختارهای دانش‌بنیان و فناورانه به چرخه تولید و فرآوری است.
ارسال نظر

سوال: پایتخت فرانسه؟ Paris

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار