گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:104624
ظرفیت بالای تولید عسل در ایذه

تولید سالیانه بیش از 1400 تن

تولید سالیانه بیش از 1400 تن
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایذه، از تولید سالیانه بیش از 1400 تن عسل توسط 840 بهره‌بردار در این شهرستان خبر داد.
جلال غریبوند با اشاره به ظرفیت‌های بخش زنبورداری این شهرستان اظهار کرد: بر اساس آخرین آمارهای سرشماری، 840 بهره‌بردار با مدیریت 133 هزار و 723 کلنی زنبور عسل، سالانه 1421 تن عسل تولید می‌کنند.
وی افزود: برداشت این محصول در ایذه عمدتاً در دو بازه زمانی بهار و پاییز صورت می‌گیرد.
مدیر جهاد کشاورزی ایذه با اشاره به تنوع محصولات تولیدی، خاطرنشان کرد: در کنار عسل، تولید محصولات ارزشمند جانبی نظیر ژل رویال، موم، بره‌موم و گرده گل نیز در این شهرستان جریان دارد که از ظرفیت‌های قابل توجه این بخش به‌شمار می‌رود.
غریبوند با تأکید بر نقش زنبورداری در رونق اقتصاد روستایی و اشتغال‌زایی، بیان کرد: توسعه این صنعت مستقیما منجر به افزایش درآمد بهره‌برداران و ایجاد ارزش افزوده در اقتصاد محلی خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی ایذه‌ همچنین عدم وجود صنایع تبدیلی را یکی از چالش‌های اصلی این بخش عنوان کرد و گفت: ایجاد واحدهای فرآوری و بسته‌بندی تخصصی، پیش‌شرط عرضه محصول با ارزش افزوده بیشتر و بهبود بازاریابی برای حمایت مؤثر از زنبورداران شهرستان است.
ارسال نظر

سوال: کوچک‌ترین عدد زوج؟ 2

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار