گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:11390

بهره‌برداری از چندین پروژه عمرانی شهری در سنندج

بهره‌برداری از چندین پروژه عمرانی شهری در سنندج

سپهرغرب، گروه خبر: شهردار سنندج گفت: تا پایان سال‌ جاری پروژه‌های تأثیرگذاری در راستای کاهش و روان‌سازی ترافیک در سنندج به بهره‌برداری می‌رسد.

حشمت‌اله صیدی روز گذشته در دیدار با دبیر ستاد امربه‎معروف و نهی از منکر استان کردستان ضمن تبریک هفته دولت، اظهار کرد: در این برهه زمانی امر‎به‎معروف و نهی از منکر بیش از هر چیز دیگری از نیازهای اصلی جامعه است.

وی تصریح کرد: شرایط کنونی جامعه به‎گونه‌ای است که تمام مسؤولان و مردم باید با همدلی و تعامل در راستای رفع مشکلات کشور همچون اوایل انقلاب و دوران جنگ تحمیلی باهم اتحاد و همدلی داشته باشند.

شهردار سنندج افزود: هیچ‌گاه مردم ما رشادت جوانان این مرزوبوم در دوران جنگ تحمیلی که در کمال صداقت و شرافت از کشور و انقلاب اسلامی دفاع جانانه کردند را فراموش نمی‎کنند.

صیدی عنوان کرد: مردم از مسؤولان انتظار رفع مشکلات جامعه را دارند و آن‎ها نیز باید در اقدام وعمل خود بازنگری کنند.

وی اذعان کرد: شهرداری به‎عنوان نهادی مردمی با وسعت خدمات، اقدامات مناسبی با اجرای طرح‌های عمرانی در راستای رفع مشکلات ترافیکی انجام داده‎است و تا پایان سال‌ جاری نیز چندین طرح عمران شهری نظیر بلوار 36 متری دگایران، بلوار 24 متری آبیدر، پروژه اتصال بلوار کردستان به ساحلی و میدان امام رضا (ع) به بهره‌برداری خواهد رسید.

صیدی اضافه کرد: حجم عظیمی از مشکلات در سطح شهر وجود دارد که رفع آن‎ها نیازمند زمان و همچنین تعامل دوسویه دستگاه‌های اجرایی با این نهاد مردمی است.

شهردار سنندج ابراز امیدواری کرد که با تلاش و تعامل بتوانیم بر مشکلات فائق بیاییم و موجبات رضایتمندی شهروندان را فراهم کنیم.

 

ارسال نظر

سوال: رنگ برگ‌ها؟ Sabz

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار