گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:11539
احمد توکلی:

مارمولک‌های فساد، اژدها شدند

قوه قضائیه همچنان به اصل بی‎طرفی پایبند باشد
مارمولک‌های فساد، اژدها شدند

سپهرغرب، گروه اقتصادی: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مبارزه جدی با فساد دیر پا گرفت و مارمولک‌ها، اژدها شدند، گفت: قوه قضائیه همچنان بی‌طرفی خودش را در پرونده‌های فساد حفظ کند.

احمد توکلی در مصاحبه با رادیو، اظهار کرد: مبارزه جدی با فساد دیر پا گرفت و به قول رهبری باعث شد مارمولک‌ها، اژدها شوند، اما به‎هرحال با مسیری که به‌ویژه در این دوره آغازشده، در حال پیشروی هستیم، اگرچه در دوره قبل نیز برخی تلاش‌ها صورت گرفت، اما امروز با جسارت و صراحت بیشتری به مبارزه با متخلفان از دارندگان قدرت سیاسی یا افرادی که نسبتی با مقام‌های سیاسی دارند، شروع شده و دستگاه قضا با هیچ‎کس تعارف ندارد و به شکل گسترده‌ای با فساد مبارزه می‌کند.

وی افزود: در حال حاضر مبارزه با فساد از سوی جامعه به‎شدت دنبال می‌شود و این توقع را خود حجت‎الاسلام رئیسی ایجاد کرد و برای اینکه ادامه پیدا کند، شرطش آن است که قوه قضائیه همچنان بی‌طرفی خودش را در پرونده‌های فساد حفظ کند؛ همچنین در زمان بررسی پرونده‌ها صداقت قضات آسیب نبیند و تبعیضی روی ندهد و با رعایت این نکات می‌توان اعتماد مردم به مبارزه جدی با فساد را جلب کرد، ضمن اینکه آنجا که باید نسبت به آن برخورد جدی کرد و حساسیت داشت، سازمان قدرت است.

رئیس هیئت مدیره دیده‌بان شفافیت و عدالت، تصریح کرد: در اصل باید دید صاحبان قدرت و ثروت چگونه به این دو مهم دست یافته‎اند؟ دو نگاه استوجود دارد؛ یا آن‎ها این دو را به ناحق به دست آوردند یا به عمد در پیشبرد فساد به کار بردند که باید با هر دو برخورد شود. در حال حاضر فساد مالی و فساد در سپردن مناصب وجود دارد که هر دو باید به‎طور دقیق بررسی شود که اکنون این دو طیف در کشور وجود دارند و فعالیت می‌کنند که قوه قضائیه با بخشی از آن‎ها برخورد کرده که این برخوردها جای امیدواری دارد.

توکلی اذعان کرد: حرمت امامزاده را متولی باید نگه دارد، اگر ما همان‌طور که رهبری فرمودند و تجربه بشری به آن رسیده، کارهای‌مان شفاف باشد، متهم نمی‌شویم. اگر امروز مجلس تصویب می‌کرد که حقوق نمایندگان منتشر شود، در نوع نگاه به مجلس بسیار تأثیرگذار بود، درحالی‎که نمایندگان این لایحه را رد کردند، معنی کارشان این است که یکسری افراد فاسد وجود دارند که اجازه نمی‌دهند افراد سالم نیز تصمیم درستی بگیرند. زمانی که نماینده مجلس اجازه نمی‌دهد میزان حقوقش منتشر و در اذهان عمومی شفاف‌سازی شود، چگونه باید به نمایندگان مجلس اعتماد کرد و عزم آن‎ها را برای مبارزه با فساد جدی گرفت.

وی ادامه داد: نمایندگان، وکیل مردم در مجلس هستند، چرا در شرایط دشوار فعلی باید جیب نمایندگان انباشته شود؟ اگر همین مجلس شفاف عمل می‌کرد، در معرض اتهام قرار نمی‌گرفت. اگر دولت تکلیف ماده 26 برنامه ششم را که اکنون دو سال است، معطل مانده، مشخص می‌کرد، امروز دریافتی تمام مدیران دولتی روشن می‌شد و همین مدیران نمی‌توانستند هر سال برای خودشان 200 میلیون تومان پاداش بنویسند! پس اگر شفافیت باشد، مردم اعتماد می‌کنند و اگر نباشد مردم به دولت و حکومت بی‌اعتماد می‌شوند.

نماینده سابق مجلس عنوان کرد: ما تلاش داریم آئین دادرسی کیفری بدون تبعیض اعمال شود و در همین زمینه مواردی را یادداشت کردیم که به حجت‎الاسلام رئیسی ارسال می‌کنیم که وقتی فردی در یک پرونده‌ای 11 میلیون سوء‌استفاده داشته، در پرونده دیگر 3، 4 میلیون در میان بوده، هر دو در یک دادگاه محاکمه نشوند. به عبارتی اگر متهمان دادگاه سرمایه به دادگاه ویژه می‌روند، متهمان پرونده خصوصی‌سازی به دادگاه عادی نروند، بلکه با همه به شکل یکسان برخورد کنند. من اطمینان دارم که آقای رئیسی به تذکرات ما عنایت می‌کنند و آن زمان خبرهای خوشی می‌شنویم.

 

ارسال نظر

سوال: پایتخت ترکیه؟ Ankara

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار