گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:13670

آشفته‌بازار سر گذر همدان

از کم‌توجهی مدیران شهری تا کاهلی شرکت‌های خدمات رسان
آشفته‌بازار سر گذر همدان

سپهرغرب، گروه خبر - طاهره ترابی‌مهوش: بازار سر گذر همدان به‌عنوان یکی از پرترددترین بازارهای شناخته‌شده در شهر همدان است که طبق آمارها، روزانه بیش از صدها نفر برای خرید به آن مراجعه می‌کنند و باتوجه به اینکه مواد خوراکی فاسدشدنی در این بازار عرضه می‌شود باید ساماندهی آن در اولویت قرارگرفته شود.

بازار سر گذر، در ضلع شمالی خیابان شهدا قرارگرفته و در آن مغازه‌های عطاری، خرازی، بقالی، خواربارفروشی، لباس‌فروشی قرار گرفته و انواع کالاهای مورد نیاز عموم مردم عرضه می‌شود، اما ساماندهی آن طی این سال‌ها پس از پیگیری بسیار از سوی کسبه و مشارکت مالی آن‌ها، تنها به مسقف کردن بخشی از آن خلاصه‌شده و نه از سامان در جداره خبری هست و نه در کف‌سازی آن شاهد شق‌القمری بوده‌ایم چنانکه استقرار پایانه اتوبوس شهری در انتهای این محوطه طی چند سال اخیر هم نتوانست مدیریت شهری همدان و شهرداری منطقه را وادار به بهسازی این نقطه حساس شهری کند.

البته از اواخر شهریورماه سال جاری بود که در بخش‌هایی از این بازار مهم، آغاز فعالیت عمرانی به‌منظور سنگ‌فرش کردن تعداد محدودی از معابر را شاهد بودیم اما گویا این روزها رها کردن پروژه‌های عمرانی در شهر همدان به یک کلاس کاری برای شهرداری بدل شده به‌طوری‌که آسفالت کوچه امامزاده حسین (ع) و کاه‌فروشان کنده شد و حداقل 50 روز به همان منوال باقی ماند تا اینکه نخستین باران پاییزی که ازقضا با مدیریت شهرداری منطقه سه هماهنگ نبود برای عابران با تبدیل‌شدن خاک به گل‌ولای دردسرساز شد.

در تماس و پیگیری‌های متعدد از سوی شهروندان با تحریریه سپهرغرب بر آن شدیم تا به این مسئله بپردازیم و در پیگیری‌هایی که داشتیم شهرداری منطقه سه مدعی شد که این تعلل در پی هماهنگی با شرکت‌های خدمات‌رسان جهت استقرار زیرساخت‌های ضروری و جلوگیری از حفاری‌های بعدی بوده‌است! پس هم‌زمان با انعکاس مشکلات شهروندان توسط این رسانه، عوامل شهرداری شبانه اقدام به بیس‌ریزی این مسیر کردند اما با گذشت تقریباً دو هفته همچنان این سنگ‌های بادامی ناهموار هستند که زیر پای شهروندان همدانی در بخشی از سر گذر خودنمایی می‌کنند و خبری از پیشرفت کار نیست. پس بر آن شدیم تا دراین‌باره با علی رحیمی‌فر، رئیس کمیسیون فنی و عمرانی شورای اسلامی شهر همدان گفت‌وگویی را ترتیب دهیم که در ادامه می‌خوانید:

رئیس کمیسیون فنی و عمرانی شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه پیگیر پروژه عمرانی سر گذر هستیم، گفت: تاکنون چندین بار در این خصوص با شهردار منطقه گفت‌وگو داشته‌ام.

علی رحیمی‌فر با اشاره به اینکه روند کندی کار گویا به انتخاب پیمانکار بازمی‌گردد، عنوان کرد: در پیگیری اخیری که داشتم برای کندی روند کار دو دلیل نطرح شد؛ نخست اینکه به دلیل تردد بالا در این معابر امکان قرق و اجرای عملیات عمرانی هم‌زمان با تردد شهروندان از سوی عوامل شهرداری وجود ندارد و دوم اینکه گویا هنوز عملیات شرکت‌های خدمات‌رسان برای بازسازی و بهسازی زیرساخت‌ها به اتمام نرسیده‌است.

وی با تأکید بر اینکه به گفته مدیران شهرداری منطقه، کار شرکت‌های خدمات‌رسان به‌زودی تمام می‌شود، ادامه داد: با اتمام کار این شرکت‌ها به دلیل پرتردد بودن معابر ادامه کار شبانه انجام می‌پذیرد.

رحیمی‌فر با بیان اینکه البته به نظر بنده نیز این تعلل غیرمنطقی است، خاطرنشان کرد: در خصوص اینکه چرا تنها بخش محدودی از سر گذر سنگ‌فرش می‌شود باید بگویم این پروژه گویا به‌صورت فازبندی اجرایی خواهد شد، بنابراین در این فاز با اعتبار بیش از یک میلیارد تومان تنها چند معبر سنگ‌فرش می‌شود البته بنده نیز به این امر اعتقاددارم که بهتر است در گام نخست همین فضا تکمیل و سپس نسبت به آغاز کار در فازهای بعدی اقدام شود.

مع‌الوصف؛ در بدو امر آنچه ذهن را درگیر می‌کند تناقض در پاسخ‌گویی به رسانه از سوی مدیران شهرداری است چراکه دو هفته پیش از اتمام کار شرکت‌های خدمات‌رسان سخن گفته شد اما در پیگیری از مدیر بالادستی به ادامه کار این شرکت اشاره شد، پس به نظر می‌رسد شهرداری منطقه نه‌تنها برای این شرکت‌ها بازه زمانی مشخص نکرده بلکه این شرکت‌ها تا هرزمانی می‌توانند بدون در نظر گرفتن مشکلات ایجادشده برای شهروندان و نیز چهره شهر به تعلل در انجام‌وظیفه اقدام کنند به‌طوری‌که گویا شهرداری به‌نوعی تابع تصمیم این شرکت‌ها برای تکمیل پروژه‌هاست.

از طرفی فارغ از پروژه سر گذر این سؤال مطرح است که چه زمانی بالاخره شاهد تعامل سازنده بین شهرداری و شرکت‌های خدمات‌رسان خواهیم بود زیرا این روزها درست بعد از کوچک‌ترین ترمیم آسفالت در نقاط مختلف شهر، شاهد حفاری از سوی شرکت‌های خدماتی و تخریب زیرساخت‌های شهری هستیم.

ارسال نظر

سوال: پایتخت فرانسه؟ Paris

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار