گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:14060
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت خبر داد:

ارائه اولویت‌های حوزه سلامت به فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان

ارائه اولویت‌های حوزه سلامت به فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان

سپهرغرب، گروه خبر: رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت گفت: هرساله فراخوان اولویت‌های حوزه بهداشت، درمان، دارو و تجهیزات پزشکی در قالب یک کتابچه به فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌شود.

به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، حسین وطن‌پور بیان کرد: هرساله فراخوان اولویت‌های حوزه بهداشت، درمان، دارو و تجهیزات پزشکی در قالب یک کتابچه به فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌شود و حمایت‌های مالی بر مبنای اولویت‌های ارائه‌شده به این شرکت‌ها است.

وی گفت: در تمام مناطق 10 گانه آمایشی کشور تأکید داریم که براساس فرصت‌های منطقه‌ای، از فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کنیم و هریک از دانشگاه‌های علوم پزشکی موظف هستند که فرصت‌های منطقه‌ای را پیدا کنند تا از آن‌ها حمایت کنیم.

وطن‌پور تأکید کرد: درحال حاضر حدود 25 تا 30 درصد از بازار دارو و تجهیزات پزشکی در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان است و این میزان رو به رشد بوده، البته از یک‌سو نیز مشکلاتی مانند تحریم و محدودیت واردات به رشد شرکت‌های دانش‌بنیان و افزایش سهم آن‌ها از بازار کمک کرده است.

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت اضافه کرد: امیدواریم تا پایان سال 98 شاهد رکوردشکنی فروش محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه سلامت باشیم؛ هیئت‌امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران نیز ارتباط خوبی با شرکت‌های دانش‌بنیان دارد و از آن‌ها حمایت می‌کند و برای بازارسازی محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان نیز اعلام آمادگی کرده است.

وی یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت را حمایت از تولید مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی در کشور عنوان کرد و افزود: اخیراً نامه‌ای را به تمام دانشگاه‌های کشور در وزارت بهداشت و علوم ارسال و درخواست کردیم که اگر هر مجموعه‌ای در سال‌های گذشته ماده اولیه دارو و تجهیزات پزشکی را ساخته، به ما اعلام کند.

 

ارسال نظر

سوال: تعداد گوش انسان؟ 2

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار