گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:15139

وزیر بهداشت «کلینیک تخصصی امید» ملایر را افتتاح می‌کند

وزیر بهداشت «کلینیک تخصصی امید» ملایر را افتتاح می‌کند

سپهرغرب، گروه خبر: مدیر روابط عمومی دانشگاه ابن سینا از حضور وزیر بهداشت در همدان خبر داد و گفت: فردا کلینیک تخصصی امید ملایر به دست وزیر افتتاح می‌شود.

محمد طاهری با بیان اینکه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فردا میهمان همدان است اظهار کرد: برنامه صبح وزیر بازدید از بیمارستان بعثت، مرکز جامع سلامت غرب کشور، اورژانس و اسکیل لب در همدان خواهد بود.

وی با اشاره به سخنرانی وزیر بهداشت به مناسبت «وحدت حوزه و دانشگاه» در مرکز همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی گفت: افتتاح کلینیک تخصصی امید ملایر از دیگر برنامه‌هاست.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا افزود: افتتاح مرکز جامع سلامت شهری و بازدید از مرکز غربالگری بیمارستان مهر در شهرستان ملایر از دیگر برنامه‌هایی است که توسط مقام عالی وزارت بهداشت انجام می‌شود.

وی از افتتاح اورژانس بیمارستان آیت‌الله علیمرادیان نهاوند و بازدید از مرکز MRI بیمارستان آیت‌الله قدوسی این شهرستان خبر داد و بیان کرد: پایان‌بخش سفر یک‌روزه وزیر بازدید از پروژه‌های عمرانی تویسرکان خوهد بود.

 

ارسال نظر

سوال: بزرگ‌ترین اقیانوس؟ Aram

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار