گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:15297

عادات‌ غلطی که خطرناک‌تر از مصرف شکر است

عادات‌ غلطی که خطرناک‌تر از مصرف شکر است

سپهرغرب، گروه سلامت: اگر در چای و قهوه خود شکر نریزیم و به نوشابه و شیرینی هم لب نزنیم، بازهم ممکن است که درحال مصرف مقدار زیادی شکر باشیم.

در اینجا 9 رفتار غلطی که بعد از ترک شکر و محصولات حاوی قند باید از آن‌ها اجتناب کنید، معرفی شده است:

ترس از چربی: تحقیقات نشان می‌دهند که محصولات کم‌چرب یا بدون چربی درواقع حاوی شکر بیشتری هستند، زیرا برای جبران طعم از دست رفته به آن‌ها شکر اضافه می‌کنند تا خوش طعم‌تر و قابل خوردن باشند. پس در مصرف این محصولات زیاده‌روی نداشته باشید، چون درواقع مقدار زیادی شکر مصرف می‌کنید.

زیاده‌روی در مصرف میوه: افراط در خوردن میوه باعث تحمیل مقدار زیادی فروکتوز به کبد و تبدیل آن به تری‌گلیسیرید می‌شود و سایز دور کمر شما را افزایش می‌دهد. فروکتوز موجود در برخی از میوه‌ها به قدری زیاد است که اگر در تعداد زیاد مصرف شوند، مقاومت به انسولین را در بدن افزایش می‌دهند.

فریب خوردن از شکر‌های پنهان: بعضی از منابع شکر، «آب‌زیرکاه» هستند! ازجمله این منابع می‌توان به سرکه بالزامیک، سس مارینارا، ماست میوه‌ای و غیره اشاره کرد. پس هر خوراکی که شیرین نباشد، لزوماً کم‌شکر یا بی‌شکر نیست.

مصرف نوشابه رژیمی: اکثر ما نوشابه رژیمی را به‌تنهایی نمی‌نوشیم، بلکه آن را به‌عنوان نوشیدنی در کنار غذای فوری و سیب‌زمینی سرخ‌کرده مصرف می‌کنیم و فکر می‌کنیم به‌دلیل مصرف نوشابه رژیمی، این امکان را داریم که غذای بیشتری بخوریم.

مصرف شیرین‌کننده‌های مصنوعی: به‌دلیل ماهیت شیرین این محصولات، این تصور برای بدن پیش می‌آید که شیرینی واقعی مصرف کرده است. یکی از عواقب مصرف شیرینی آن بوده که بعد از مدت کوتاهی دوباره هوس خوردن شیرینی به سراغ ما می‌آید. وقتی که از شیرین‌کننده مصنوعی استفاده می‌کنیم هم بدن دقیقاً همان واکنش را نشان می‌دهد و دوباره طلب شیرینی می‌کند. محصولاتی هم که برچسب «بدون قند» دارند، از همین نوع شیرین‌کننده‌ها استفاده می‌کنند.

خوردن خوراکی‌هایی که شاخص گلایسمیک پایینی دارند: شاخص گلایسمیک نشان‌دهنده این است که یک ماده غذایی با چه سرعتی می‌تواند قند خون را بالا ببرد. شاخص گلایسمیک شکر بالا است و قند خون را به‌سرعت افزایش می‌دهد؛ مشکل این است که ما فکر می‌کنیم چون شاخص گلایسمیک یک غذا پایین است، می‌توانیم بدون نگرانی هر مقدار که می‌خواهیم، از آن غذا مصرف کنیم. پس علاوه‌بر شاخص گلایسمیک، حجم غذای مصرفی هم اهمیت زیادی دارد.

ارسال نظر

سوال: دو بعلاوه دو؟ 4

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار