گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:15322
برای نخستین‌بار؛

80 پزشک متخصص و فوق تخصص به کادر درمانی لرستان اضافه می‌شوند

80 پزشک متخصص و فوق تخصص به کادر درمانی لرستان اضافه می‌شوند

سپهرغرب، گروه خبر: قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: به‌زودی برای نخستین‌بار 80 پزشک متخصص و فوق تخصص به کادر درمانی استان اضافه می‌شوند.

علی فرهادی اظهار کرد: طی سال جاری در راستای ارائه بهتر خدمات درمانی به مردم لرستان، تجهیزات پزشکی زیادی به مجموعه علوم پزشکی لرستان اضافه شده است.

وی با بیان اینکه 27 دستگاه دیالیز به بیمارستان‌های استان اضافه شده است، افزود: همچنین در این مدت برای نخستین‌بار بخش جراحی عروق و سوختگی نیز در مراکز درمانی استان راه‌اندازی شده است.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: در سال جاری توانستیم 100 تخت بستری برای بیمارستان‌های استان خریداری کنیم.

فرهادی با اشاره به اینکه توجه به مراکز درمانی شهرستان‌ها از اولویت علوم پزشکی لرستان است، تصریح کرد: در بیمارستان امام شهرستان بروجرد تجهیزات جدیدی مانند دستگاه سی‌تی‌اسکن، MRI و اتاق جراحی ایجاد شده؛ همچنین برای مراکز درمانی کوهدشت و پلدختر نیز دستگاه MRI خریداری شده است.

وی با بیان اینکه در دهه‌ فجر امسال کلینیک‌های ویژه شهرستان‌های ازنا، بروجرد و خرم‌آباد افتتاح می‌شوند، خاطرنشان کرد: علاوه‌بر تجهیزات مطرح‌شده، به‌زودی برای نخستین‌بار 80 پزشک متخصص و فوق تخصص به کادر درمانی استان اضافه می‌شوند.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در بخش پایانی صحبت‌های خود گفت: درحال حاضر تنها در لرستان با کمبود دو دستگاه سی‌تی‌آنژو و آنژوگرافی مواجه هستیم که امیدواریم بتوانیم آن‌ها را در آینده‌ای نزدیک خریداری کنیم.

ارسال نظر

سوال: رنگ خورشید؟ Zard

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار