مسجد جامع قروه نیازمند تجهیز و نوسازی است
سپهرغرب، گروه خبر: امام جمعه قروه گفت: مسجد جامع شهر قروه چند سال است که به صورت نیمهکاره مانده لذا میطلبد هم مسئولان و هم خیرین برای بازسازی و اتمام آن همت کنند.
حجتالاسلام عابدین رستمی اظهارکرد: بیش از 10 سال است مسجد جامع این شهرستان نیمهکاره مانده و نیاز به تجهیز و نوسازی دارد.
امام جمعه قروه افزود: مسجد جامع قروه نماد وحدت مسلمانان این شهرستان محسوب میشود که تسنن و تشیع در آن نماز میخوانند.
وی در ادامه تصریح کرد: در سفر رئیس برنامه و بودجه کشور درخواست حمایت مالی برای مسجد جامع این شهرستان ارائه شد و نتیجه آن به رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کردستان اعلام شده اما هنوز هیچ حمایتی صورت نگرفته است.
حجت الاسلام رستمی اذعان کرد: توسعه و تجهیز مسجد جامع این شهرستان نیازمند حمایت خیرین و مردم نیکوکار این شهرستان است و مردم دیندار این شهرستان خواست آستین همت بالا بزنند و این مکان مذهبی را آباد کنند.
وی در پایان با اشاره به نقش خیرین مسجدساز در قروه گفت: با کمک خیرین نمازگزار این شهرستان نمای بیرونی مسجد جامع تکمیل شده است و بخش ورودی، منارهها، داخلی و...آن نیازمند تجهیز و نوسازی است.