گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:19125

ورود به بوستان‌های ملایر ممنوع شد

ورود به بوستان‌های ملایر ممنوع شد

سپهرغرب، گروه خبر: شهردار ملایر گفت: به منظور پیشگیری از شیوع کرونا و جلوگیری از تردد مردم، ورود به پارک‌ها و بوستان‌های این شهر تا 15 فروردین ممنوع شد.

حسین بابایی روز شنبه در این باره اظهار کرد: این طرح از سه روز گذشته در بوستان‌هایی همچون پارک سیفیه، دریاچه کوثر و مجموعه تفریحی و توریستی مینی‌ورد اجرا شده است.

وی افزود: قبل از ایام نوروز نیز به منظور جلوگیری از تردد و تجمع مردم، مجموعه تفریحی و توریستی بام ملایر بسته شد و تردد در این مجموعه ممنوع است.

شهردار ملایر با بیان اینکه در ایام تعطیلات نوروز با وجود هشدارهای لازم در راستای پیشگیری از شیوع کرونا و ضرورت در خانه ماندن، شاهد تردد مردم در پارک‌ها و بوستان‌ها بودیم تاکید کرد: در همین راستا پس از برگزاری جلسه و ابلاغ بسته شدن پارک‌ها، با ایجاد خاکریز از ورود خودروها به مسیرهای دسترسی پارک‌ها جلوگیری شد.

بابایی ادامه داد: با این اقدام شرایط را برای تردد خودروها و تجمع مردم در این نقاط را محدود کردیم تا بتوانیم از این طریق مانع شیوع بیشتر ویروس کرونا و قطع زنجیره این بیماری شویم.

وی با بیان اینکه شهروندان در برخی مواقع نسبت به هشدارها بی‌توجه هستند و با لودر مانع‌های ایجاد شده در مسیر پارک‌ها و ورودی‌های فرعی را باز می‌کنند، خواستار همراهی بیشتر مردم با شهرداری و مقابله جدی با بیماری کرونا شد.

شهردار ملایر بیان کرد: طبق تصمیم ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا، قبل از نوروز آرامستان‌ بهشت هاجر و دیگر آرامستان‌های سطح شهر بسته شد و در تمام روزهای ایام هفته این ممنوعیت ادامه دارد.

بابایی همچنین با اشاره به ضدعفونی روزانه شهر ملایر گفت: از 15 اسفند تاکنون بیش از 300 هزار لیتر محلول برای ضدعفونی کردن معابر، تاسیسات، اماکن عمومی و مبلمان شهری مصرف شده است.

وی یادآور شد: به تازگی یک دستگاه مه‌پاش به ارزش 20 میلیون تومان از اصفهان خریداری و بر روی یک تانکر 16 هزار لیتری نصب شد که قادر است به صورت استاندارد و یکنواخت سطح شهر را ضدعفونی کند.

بابایی با بیان اینکه برای آگاهی‌بخشی به شهروندان بنرها و بروشورهایی در سطح شهر نصب و در اماکن و ناوگان حمل و نقل عمومی توزیع شد تاکید کرد: بهترین راه مقابله با ویروس کرونا در خانه ماندن است و از شهروندان تقاضا داریم از ترددهای غیر ضروری در سطح شهر پرهیز کنند.

ارسال نظر

سوال: ده تقسیم بر دو؟ 5

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار