گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:19782
معاون وزیر بهداشت:

‌از شیوع بیشتر کرونا ‌جلوگیری کردیم

پیش‌بینی غربی‌ها مبنی بر مرگ 700هزار نفر در ایران غلط از آب درآمد‌
‌از شیوع بیشتر کرونا ‌جلوگیری کردیم

سپهرغرب، گروه ایران و جهان: معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با کمک خداوند و تلاش شبانه‌روزی مدافعان سلامت و دستگاه‌های مسئول توانسته‌ایم مانع شیوع بیشتر ‌بیماری کرونا در کشور شویم.

ایرج حریرچی روز چهارشنبه در جلسه ستاد استانی مدیریت و مقابه با کرونا، با قدردانی از اقدامات انجام‌شده برای مدیریت و کنترل این بیماری از سوی دستگاه‌های اجرایی و همراهی خوب مردم در قطع زنجیره انتقال، اظهار کرد: بیماری‌های ویروسی از بزرگترین تهدیدهای بشری محسوب می‌شوند و شیوع بیماری کرونا در جهان نیز تلنگر بزرگی برای تمامی کشورها نسبت به توجه بیش از پیش به مقابله با بیماری‌های ویروسی بود.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران، بیست و یکمین کشوری بود که درگیر بیماری کرونا شد، افزود: در روزهای نخست شیوع بیماری در کشور، دومین کشوری بودیم که بعد از کشور چین، بالاترین میزان ابتلا و مرگ‌ومیر را تجربه کردیم؛ ولی با کمک خداوند و تلاش شبانه‌روزی مدافعان سلامت و دستگاه‌های مسئول، توانسته‌ایم مانع شیوع بیشتر این بیماری در کشور شویم.

معاون کل وزیر بهداشت به وضعیت اسفناک و آمار بسیار زیاد مبتلایان به بیماری کووید19 و مرگ‌ومیر ناشی از آن در آمریکا و بسیاری از کشورهای اروپایی اشاره کرد و گفت: دست یاری خداوند در مدیریت بیماری کرونا در ایران مشاهده می‌شود و نباید عنایات خداوند متعال را نادیده گرفت؛ کشورهای غربی، مرگ بیش از 700 هزار نفر را در کشور ما پیش‌بینی کرده بودند که خوشبختانه پیش‌بینی‌های آن‌ها غلط از آب درآمده و خود این کشورها درگیری شدیدی با این بیماری دارند.

وی با بیان اینکه میزان مبتلایان به کرونا در آذربایجان شرقی، در بازه زمانی یک‌ماهه، روند نسبتاً ثابتی داشته است، افزود: با توجه به نبود اطلاعات کافی از رفتار ویروس، امکان افزایش ناگهانی بیماری وجود دارد؛ لذا از تمام مردم می‌خواهیم که با رعایت توصیه‌های بهداشتی، جان خود و عزیزان‌شان را به خطر نیندازند.

حریرچی با انتقاد از بی‌توجهی برخی از مردم نسبت به مخاطرات این بیماری، گفت: تعطیلی مساجد، زیارتگاه‌ها، مراکز تجاری، اماکن ورزشی و مواردی از این قبیل، نباید باعث افزایش ترددهای غیرضروری مردم در این روزهای حساس شود.

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، هدف از اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی را قطع زنجیره انتقال بیماری کرونا قلمداد کرد و ادامه داد: کاهش تماس مردم با یکدیگر با هدف پیشگیری از گسترش زنجیره انتقال بیماری از جمله موضوعاتی است که به‌طور جدی پیگیر هستم و از تمامی هموطنان خواهش می‌کنیم که با رعایت هرچه بیشتر توصیه‌های بهداشتی، به مدافعان سلامت رحم و برای نابودی این بیماری در کشور تلاش کنند.

حریرچی به وضعیت خوب انجام تست‌های تشخیص کرونا در آذربایجان شرقی اشاره کرد و گفت: این استان وضعیت بسیار مساعدی نسبت به استان‌های دیگر دارد؛ هرچند ایده‌آل نیست. توان تست‌گیری روزانه این استان نزدیک به 700 مورد در روز است که رقم بسیار خوبی است.

معاون کل وزیر بهداشت با بیان اینکه تا به امروز هیچ درمان قطعی برای ویروس کرونا در جهان کشف نشده است، ابراز کرد: تا زمانی که دارو و واکسن قطعی برای این بیماری، کشف نشده و همچون سارس به خودی خود از بین نرود، باید با رعایت مسائل بهداشتی به زندگی با آن عادت کنیم.

ارسال نظر

سوال: بزرگ‌ترین سیاره؟ Moshtari

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار