گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:23840

فرسودگی شبکه آب‌رسانی و هدررفت آب؛ دلیل تشنگی 15 روستای هرسین

فرسودگی شبکه آب‌رسانی و هدررفت آب؛ دلیل تشنگی 15 روستای هرسین

فرماندار هرسین گفت: فرسودگی و شکستگی‌های متعدد در شبکه لوله‌کشی آب شرب و هدررفت آب، مهم‌ترین دلیل عدم آب‌رسانی و کاهش فشار آب در 15 روستای بخش مرکزی این شهرستان است.

امیر شاه‌آبادی در جلسه‌ای که به‌منظور بررسی مشکلات تأمین آب شرب و دفع فاضلاب در روستاهای بخش مرکزی هرسین در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، بر اهمیت موضوع و ضرورت پیگیری مشکل آب‌رسانی به 15 روستای بخش مرکزی این شهرستان تأکید کرد.

وی گفت: فرسودگی و شکستگی‌های متعدد در شبکه لوله‌کشی آب شرب و هدررفت آب، مهم‌ترین دلیل عدم آب‌رسانی و کاهش فشار آب در این روستاها است.

فرماندار هرسین ادامه داد: مدیریت امور آب‌وفاضلاب باید ضمن بازدید از روستاهای موردنظر، گزارش کاملی را با ارائه نظرات کارشناسی جهت طرح در کمیته برنامه‌ریزی و به‌منظور تخصیص اعتبار به فرمانداری ارسال کنند.

وی افزود: با توجه به عدم تخصیص و تأمین بودجه جدید جهت تجهیز چاه آب و خط انتقال آب به مجتمع روستای کهریزعلیا توسط مدیرکل آبفار در سال 98 مقرر شد، از طریق معاونت برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری موضوع پیگیری و نتیجه به استحضار فرماندار برسد.

شاه‌آبادی به ایجاد وقفه در انجام عملیات اصلاح شبکه فاضلاب روستای چشمه‌کبود به‌علت تغییر داده شده در نقشه قبلی اشاره کرد و افزود: اداره امور آب‌وفاضلاب شهرستان موضوع را پیگیری و نتیجه را در اسرع به فرمانداری اعلام کند.

وی تصریح کرد: اداره امور آب‌وفاضلاب شهرستان هرسین از طریق اداره امور منابع آب پیگیری‌های لازم را به‌منظور حفر چاه در روستای چم‌شاهی به‌عمل آورد.

فرماندار هرسین در پایان از اعضای جلسه خواست، با توجه به مصوبات مربوطه و اهمیت موضوع پیگیری‌های لازم را در اسرع‌وقت به‌عمل آورند.


منبع: خبرگزاری فارس

ارسال نظر

سوال: کوچک‌ترین سیاره؟ Atarod

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار