گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:42184
رئیس‌جمهور منتخب در دیدار با قالیباف:

همه تلاش خود را برای باز کردن گره‌های کشور به‌کار می‌‌گیریم

همه تلاش خود را برای باز کردن گره‌های کشور به‌کار می‌‌گیریم

سپهرغرب، گروه ایران و جهان: رئیس‌جمهور منتخب گفت: در دولت جدید همه تلاش خود را برای باز کردن گره‌های کشور به‌ویژه در زمینه مشکلات معیشتی مردم به‌کار خواهیم بست.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی با آیت‌الله رئیسی، رئیس‌جمهور منتخب دیدار و گفت وگو کردند.

آیت‌الله رئیسی بعد از دیدار با رئیس مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: حتماً با مجلس شورای اسلامی، نمایندگان و ریاست آن و همه نخبگان و صاحب‌نظران، برای شکل دادن دولت جدید به‌منظور باز کردن گره‌های کشور تلاش خواهیم کرد؛ به‌گونه‌ای که امیدی که در مردم عزیزمان نسبت به آینده ایجاد شده است، افزون شود و اعتمادشان به دولت روزبه‌روز افزایش یابد و دولت و ملت در کنار هم یک زندگی بسیار روشن و دل‌نشینی داشته باشند.

رئیسی ابراز کرد: از همه مردم عزیز کشور و نامزد‌های محترم که با شوق و اشتیاق در تجلی انتخاباتی پُرشور نقش‌آفرینی کردند، سپاسگزاری می‌کنم.

وی گفت: به‌ویژه از نقش مقام معظم رهبری در رأس همه جهت ایجاد زمینه چنین حضوری که همه مردم و جمهور در شکل‌گیری دولت جدید نقش ایفا کنند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

رئیس‌جمهور منتخب افزود: از همه بزرگان، مراجع تقلید و نخبگان که در سخنان و اطلاعیه‌های خود تلاش کردند تا مردم حضوری گسترده در انتخابات داشته باشند، سپاسگزاری می‌کنم.

رئیسی در پایان ابراز امیدواری کرد: حضور مردم در پای صندوق‌های رأی در کمک به دولت آینده بسیار نقش‌آفرین باشد.

ارسال نظر

سوال: آخرین روز هفته؟ Jome

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار