گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:50958

بهره‌برداری از ترمینال جدید فرودگاه ایلام در سال آینده

بهره‌برداری از ترمینال جدید فرودگاه ایلام در سال آینده

محمدجواد یگانه گفت: ترمینال جدید فرودگاه شهدای ایلام با زیربنای 6 هزار متر مربع با اعتبار 290 میلیارد ریال در حال ساخت است.

وی افزود: عملیات اجرای سقف کاذب این پروژه با پیشرفت 70 درصدی در حال انجام بوده و اجرای کف سالن نیز با 30 درصد پیشرفت در دست اجراست.

مدیر فرودگاه شهدای ایلام با بیان اینکه 95 درصد اعتبار هزینه شده برای اجرای این پروژه به پیمانکار مربوطه پرداخت شده است، تاکید کرد: با افتتاح پروژه ترمینال جدید این سالن به پروازهای داخلی و ترمینال کنونی نیز برای پروازهای خارجی اختصاص خواهد یافت.

یگانه افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده تلاش پیمانکار مربوطه این است که تا پایان سال جاری و نهایتاً تا نیمه اول سال آینده این پروژه تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

گفتنی است؛ در حال حاضر چهار شرکت هواپیمایی آسمان، ایران‌ایر، زاگرس و ماهان در زمینه جابجایی مسافر فرودگاه شهدای ایلام را همراهی می‌کنند.

ارسال نظر

سوال: کوچک‌ترین عدد زوج؟ 2

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار