گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:53707
استاندار همدان:

تعاون یکی از ارکان اساسی و مهم اقتصاد در جمهوری اسلامی است

تعاون یکی از ارکان اساسی و مهم اقتصاد در جمهوری اسلامی است

«علیرضا قاسمی‌فرزاد» روز یکشنبه در دیدار دبیر و اعضای هیئت‌مدیره اتاق تعاون استان با وی خواستار تقویت و توسعه بخش تعاون و همکاری دوجانبه دولت و اتاق تعاون استان بیشتر از گذشته شد.

وی ادامه داد: جلسات فصلی با اتاق تعاون به‌طور مستمر در راستای بررسی مسائل و مشکلات این حوزه و گزارش از آخرین اقدامات انجام‌شده برگزار می‌شود.

استاندار همدان تصریح کرد: علاوه‌بر جنبه‌های اقتصادی و انسانی تشکیل تعاونی‌ها، تأکیدات دینی و قرآنی بر این مهم نیز داشته‌ایم که ضرورت دارد به آن توجه شود.

قاسمی‌فرزاد خاطرنشان کرد: مسئله تامین زیرساخت‌های فیزیکی اتاق تعاون در دستور کار است و موانع آن رسیدگی خواهند شد.

وی برای تهیه ساختمان اتاق تعاون همدان رهنمودهایی ارائه و اظهار کرد: در این‌ راستا از هرگونه حمایت و پشتیبانی دریغ نخواهد شد. براساس آخرین آمارها تعداد کل تعاونی‌های فعال در استان همدان یک‌هزار و 172 مورد است که با تشکیل این تعداد تعاونی برای 17 هزار و 432 نفر به‌طور مستقیم فرصت شغلی ایجاد شده است.

30 درصد تعاونی‌های فعال در این استان خدماتی، 16 درصد توزیعی و 54 درصد تعاونی‌های تولیدی شامل کشاورزی، صنعتی و فرش‌ دستباف هستند.

ارسال نظر

سوال: پایتخت اسپانیا؟ Madrid

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار