سپهرغرب، گروه خبر: مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان از تأمین 22 هزار تُن انواع کود شیمیایی یارانهدار برای کشتهای پاییزه استان خبر داد.

بهروز الیاسی روز گذشته اظهار کرد: بالغبر 22 هزار تُن انواع کود شیمیایی یارانهدار برای کشتهای پاییزه استان همدان در انبارهای شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ذخیره شده است.
وی گفت: از 22 هزار و 300 تُن ذخیره کود شیمیایی به میزان 18 هزار و 700 تُن ازته، یکهزار و 730 تُن فسفاته و یکهزار و 870 تُن پتاسه است.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان افزود: با توجه به تخصیصهای خوب کود شیمیایی به استان توسط دفتر مرکزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی و پیگیری همکاران استانی شرکت، این حجم از ذخیره استراتژیک کود شیمیایی در استان بیسابقه بوده است.
وی گفت: علاوهبر ذخیره انباری، کود شیمیایی بهتدریج از مبادی پتروشیمیها و بنادر هم به مقاصد انبارهای سازمانی و همچنین انبارهای کارگزاران و عاملین فروش در شهرستانها حمل و تخلیه خواهد شد.
الیاسی در پایان یادآور شد: کود شیمیایی تأمین و تدارکشده طبق سهمیهبندی سازمان جهاد کشاورزی و براساس سامانه پهنهبندی و از طریق حواله الکترونیک، برای کشتهای پاییزه استان در اختیار کشاورزان و باغداران قرار خواهد گرفت.
شناسه خبر 58512