گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:62588

15 درصد از مدارس استان همدان تخریبی است

15 درصد از مدارس استان همدان تخریبی است

بیست‌وپنجمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز شهرستان بهار در تالار پذیرایی بهاران برگزار شد.
مدیرکل آموزش‌وپرورش استان همدان در این آیین حضور پُررنگ و استقبال مردم از جشنواره را اثرگذار خواند و گفت: نقش مردم در پیروزی انقلاب، نگهداشت و دفاع از انقلاب در صحنه‌های مختلف انکارناپذیر است.
محمود نقوی اضافه کرد: دشمن با مشاهده حضور مردم در عرصه‌های مختلف به دنبال جدا کردن مردم از حاکمیت و ناامیدی و نارضایتی مردم است و به همین منظور فتنه‌هایی را دنبال می‌کند.
وی اظهار کرد: حضور مردم همواره باعث استحکام و بقای انقلاب، پیشبرد اهداف آن و خنثی‌سازی فتنه‌‌ها شده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: با توجه به اینکه سرمایه‌های انسانی در آموزش‌وپرورش تعلیم می‌شوند؛ با برنامه‌ریزی‌های دقیق و پیشبرد اهداف آموزش‌وپرورش، آینده بهتری برای جامعه رقم خواهد خورد.
وی با بیان اینکه دشمن با فشار و تحریم اقتصادی به دنبال مشکل‌سازی است، گفت: سعی دشمن بر کاهش نیروی انسانی در آموزش‌وپرورش و اعتبارات حداقلی ساخت مدرسه و تجهیزات مورد نیاز مدارس است تا کیفیت آموزش و خروجی آموزش‌وپرورش کاهش یابد و جوانی در تراز نظام نباشد.
نقوی افزود: با تصویب سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش و نقشه جامع علمی کشور، جوانانی در تراز جمهوری اسلامی تربیت خواهند شد و برای رسیدن به اهداف سند و آماده کردن بهترین فضا و تجهیزات و نیروهای پُرتوان، نیازمند کمک و حمایت خیرین هستیم.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان نیز بر ضرورت استفاده از ظرفیت خیرین تأکید کرد و گفت: با وجود اینکه دولت سالانه اعتبارات خاصی برای فضاهای آموزشی پیش‌بینی می‌کند، اما به‌دلیل تراکم دانش‌آموزی و یا مدارس تخریبی نیاز به مدرسه‌سازی محسوس بوده و برای رفع نیاز استفاده از ظرفیت خیرین ضروری است.
حمید شیرازیانی اضافه کرد: در سطح استان همدان دو هزار و 600 مدرسه دایر است که 15 درصد از مدارس تخریبی بوده و 30 درصد قابلیت مقاوم‌سازی دارند و 55 درصد جزء مدارس مستحکم مطابق با استانداردها و ضوابط فنی هستند.
وی از برگزاری بیست‌وچهارمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان همدان در 26 آبان‌ماه خبر داد و گفت: این همایش 26 آبان‌ماه در سالن استانداری با حضور 450 نفر از خیرین برگزار خواهد شد و اسفندماه امسال نیز جشنواره‌ متمکنین، متنفذین و معتمدین با حضور چهره‌های فرهنگی، اقتصادی و هنری همدان در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار می‌شود تا ما بتوانیم از ظرفیت خیرین استفاده کنیم.
این مقام مسئول اظهار کرد: استان همدان 900 خیر حقیقی و حقوقی دارد که از این شمار 246 نفر در ساخت‌وساز مدارس و الباقی با اهدای زمین و مستغلات، پول نقد، مصالح و تجهیزات کمک کردند.
شیرازیانی ادامه داد: 349 مدرسه در قالب دو هزار و 148 کلاس با زیربنای 256 هزار متر مربع در سطح استان همدان توسط خیرین ساخته و تحویل آموزش‌وپرورش شده است.
وی با بیان اینکه 31 درصد مدارس جدیدالاحداث توسط خیرین مدرسه‌ساز در سطح استان همدان احداث شده، گفت: رشد اعتباری در یک سال گذشته بالغ‌بر 31 درصد بوده که توسط خیرین تعهد شده است.
شیرازیانی به رویکرد دولت در مدرسه‌سازی اشاره کرد و افزود: درصورت اجرای پروژه مدرسه‌سازی در شهرها با 50 درصد آورده خیری و در روستاها با 30 درصد آورده خیری، مابقی از منابع دولتی تکمیل خواهد شد و با کمک خیرین می‌توانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.
وی اعلام کرد: در سال گذشته 60 میلیارد تومان تعهد خیرین محقق شده و درحال حاضر 92 پروژه عمرانی خیری در سطح استان به‌صورت مشارکتی و خیری در قالب 491 کلاس درس و تعهد 115 میلیارد تومان توسط خیرین مدرسه‌ساز در دست اجرا است.
این مقام مسئول شهرستان بهار را پیشرو در امر مدرسه‌سازی برشمرد و گفت: در شهرستان بهار 15 خیر صرفاً مدرسه‌ساز و هفت خیر با اهدای زمین و مستغلات کمک کردند و تاکنون 13 فضای آموزشی، فرهنگی و ورزشی با 55 کلاس درس در هفت هزار و 900 متر مربع و هزینه‌کرد 9 میلیارد تومانی در شهرستان بهار ساخته شده است و پنج پروژه مشارکتی با 33 کلاس درس و زیربنایی بالغ‌بر پنج هزار و 765 متر مربع با تعهد 10 میلیارد تومان با مشارکت خیرین مدرسه‌ساز درحال اجرا بوده که برای تکمیل پروژه‌ها به 20 میلیارد تومان اعتبار دولتی نیاز است.
وی تصریح کرد: برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ازجمله مدارس روستاهای سیمین و وهنان، خیرین شهرستان سهم‌آوری داشته باشند تا دولت بتواند برای تکمیل اقدام کند.
در ادامه فرماندار شهرستان بهار مجمع خیرین مدرسه‌ساز را یکی از بزرگ‌ترین تشکل‌ها در کشور دانست و گفت: این مجمع اقدامات خوبی انجام داده و در 25 سال گذشته بیش از 20 درصد مدارس کشور به همت خیرین ساخته شده که این کار باعث تقویت آموزش و کیفیت‌بخشی آموزشی خواهد شد.
روح‌اله نباتی اضافه کرد: کار خیرین مانند شغل معلمی است که انسان را بصیر و علم، دانش و درک را افزایش می‌دهد.
وی تأکید کرد: گسترش کار خیر و فرهنگ مدرسه‌سازی در کشور به برکت وجود خیرین است و خیرین با کمک خود در سال‌های اخیر از پیشبرد اهداف نظام تعلیم و تربیت اسلامی پشتیبانی کرده‌اند.
این مقام مسئول ادامه داد: اقدامات خیرین بسیاری از دل‌ها را روشن می‌کند و بسیاری از انسان‌ها را از جهالت بیرون خواهد آورد و ارزش والای عمل نیک خیرین در نزد پروردگار محفوظ است.
وی به اتفاقات اخیر کشور اشاره کرد و گفت: منشأ بسیاری از اغتشاشات اخیر، ناآگاهی و جهل دانش‌آموزان، نوجوانان و جوانان بوده است که ما وظیفه برطرف کردن شبهات سطحی و کم‌عمق آنان را برعهده داریم.
سپس سرپرست آموزش‌وپرورش شهرستان بهار ابراز کرد: استفاده از ظرفیت خیرین در توسعه کشور و گسترش عدالت آموزشی و ارتقای شاخص‌های آموزش‌وپرورش تأثیرگذار است، زیرا پرداختن به امر تعلیم و تربیت مستلزم نوسازی فضاهای آموزشی است.
حسین فیض‌الهی افزود: در شهرستان بهار به کمک خیرین اقدامات خوبی صورت گرفته، اما در باب فضاهای آموزشی کمبودهایی احساس می‌شود.
وی اضافه کرد: محوری‌ترین هدف در بخش عمران آموزش‌وپرورش تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است که خیرین محترم باید یاری‌گر دولت در این زمینه باشند.
این مقام مسئول تصریح کرد: درحال حاضر در شهرک فرهنگیان بهار مشکل فضای آموزشی وجود دارد و دانش‌آموزان در کلاس‌هایی با تراکم بالا حضور دارند که مشکلات بسیاری به‌بار آورده است.
وی ادامه داد: شهرک فرهنگیان بهار نیازمند احداث دو فضای آموزشی است که پروژه 12 کلاسه شهرک فرهنگیان از محل طرح برکت کلنگ‌زنی شده و پس از گذشت دو سال در مرحله فونداسیون باقی مانده است که امیدواریم در روند ساخت این مدرسه تسریع شود.
این مقام مسئول افزود: یکی از مراکز مهم و مورد توجه خیرین، مراکز علمی و پژوهشی و پژوهش‌سرای دانش‌آموزی است که با توجه به فرسوده بودن پژوهش‌سرای دانش‌آموزی شهرستان بهار، نیازمند تخریب و بازسازی است و کمک خیرین را می‌طلبد.
وی به پروژه‌های مورد نیاز شهرستان بهار اشاره کرد و گفت: آموزشگاه 9 کلاسه فاطمیه سیمین، سه‌کلاسه مولوی میهمله علیا، 12 کلاسه مسکن مهر، 9 کلاسه متوسطه اول قدس و 12 کلاسه ابتدایی محبی نیازمند تخریب و بازسازی است.
فیض‌الهی افزود: آموزشگاه 14 کلاسه علیزاده، آموزشگاه 12 کلاسه بنیاد برکت، چهارکلاسه حضرت رقیه (س)، 9 کلاسه حضرت فاطمه (س)، سه‌کلاسه یاسر، استخر دانش‌آموزی و زمین چمن مصنوعی، ازجمله پروژه‌های نیمه‌تمام هستند که برای تکمیل اعتبار نیاز دارند.

ارسال نظر

سوال: پایتخت اسپانیا؟ Madrid

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار