گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:75205
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار:

چشم‌انداز ما تبدیل شدن کردستان به مقصد گردشگری سلامت در کشور است

چشم‌انداز ما تبدیل شدن کردستان به مقصد گردشگری سلامت در کشور است

علی نوری در حاشیه بازدید از نخستین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری سلامت غرب کشور که در سنندج برپا شد، اظهار کرد: سالانه بیش از ١٠٠ هزار نفر از اقلیم کردستان عراق برای امور درمانی عازم کشورهای مختلفی ازجمله ایران می‌شوند.

 

وی با بیان اینکه کشور ایران کمترین سهم جذب گردشگر حوزه سلامت را در میان کشورهای منطقه دارد، افزود: با توجه به هم‌مرز بودن و اشتراکات فرهنگی و زبانی با اقلیم کردستان عراق، باید سهم ایران بیشتر از کشورهای دیگر باشد.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان عنوان کرد: در این راستا و به‌منظور استفاده از ظرفیت‌های موجود در این حوزه، از ماه‌های اخیر اقداماتی در دو حوزه ایجاد زیرساخت‌ها و جذب گردشگر انجام شده است.

 

نوری یادآور شد: در حوزه زیرساخت‌ها اقدامات لازم برای راه‌اندازی لاین پرواز تهران-سنندج- سلیمانه و همچنین توسعه زیرساخت‌ها در شهرستان‌های مرزی استان، در دستور کار قرار گرفته است.

 

وی بیان کرد: در حوزه جذب گردشگر هم بنا داریم بیمارستان‌هایی را که دارای مجوز IPD هستند انتخاب کنیم تا بتوانند لینک ارتباطی با کشور عراق را برقرار کنند.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان با بیان اینکه استان کردستان دارای ظرفیت‌های ویژه و خاصی در حوزه گردشگری سلامت است، گفت: برگزاری چنین رویدادهایی می‌تواند فرصت مناسبی برای بهره‌برداری مناسب از این قابلیت‌ها و فراهم کردن زیرساخت‌ها و امکانات لازم و همچنین همکاری و انسجام میان بخش‌های خصوصی و دولتی برای توسعه پایدار گردشگری و رونق اقتصادی در منطقه باشد.

 

 

ارسال نظر

سوال: پایتخت ژاپن؟ Tokyo

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار