گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:84999
در افتتاحیه المپیاد جهانی فیزیک مطرح شد؛

دانشمندان ایرانی در حوزه فیزیک همکاری‌های بین‌المللی دارند

دانشمندان ایرانی در حوزه فیزیک همکاری‌های بین‌المللی دارند
پنجاه و چهارمین المپیاد جهانی فیزیک با حضور 198 دانش‌آموز نخبه از 43 کشور، روز گذشته یکم مردادماه 1403، در سالن شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

در این مراسم، سید علی‌محمد میرمحمدی میبدی، پس از اظهار خوش‌آمدگویی به تمام شرکت‌کنندگان، عنوان کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان از مراکز پیشتاز توسعه علمی با 12 هزار دانشجو و 500 عضو هیئت علمی، امروز میزبان شما عزیزان است.

وی ادامه داد: اینجا محلی برای تربیت دانشمندان و مهندسان برجسته است و این دانشگاه افتخار همکاری در پروژه‌های بین‌المللی را در کارنامه خود دارد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، افزود: همکاری در مرکز پژوهش‌های هسته‌ای اروپا (CERN) و مرکز بین‌المللی تابش سینکروترون نیز بخشی از فعالیت‌های پژوهشگران و دانشمندان ما در حوزه فیزیک است.

میرمحمدی میبدی بیان کرد: بی‌شک برگزاری این رویداد بزرگ می‌تواند نمایشی از توانمندی‌های ایران عزیز در توسعه دانش فیزیک باشد و دانشگاه صنعتی اصفهان می‌تواند شرایط مناسبی را برای میزبانی پنجاه و چهارمین المپیاد جهانی فیزیک با همکاری وزارت آموزش و پرورش فراهم کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم در مدت اقامت خود در ایران از مهمان‌نوازی مردمان شریف اصفهان لذت ببرید و همچنین در آزمونی که پیش رو دارید برای شما آرزوی موفقیت دارم.


منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر

سوال: عدد پانزده تقسیم بر پنج؟ 3

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار