گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:85687

خط و نشان دادستان کرمانشاه برای بنگاه‌های املاک متخلف

خط و نشان دادستان کرمانشاه برای بنگاه‌های املاک متخلف
حمیدرضا کریمی در جمع خبرنگاران، با اشاره به اجرای قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها، اظهار کرد: باتوجه به مشکلاتی که در این حوزه به‌خصوص در بحث اجاره‌بها در استان وجود دارد، اقداماتی در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: تمام مشاورین املاک استان ملزم هستند که این قانون و سقف 20 تا 25 درصد در نظر گرفته شده برای اجاره‌بهاء املاک را رعایت کرده و تمام قراردادها را در سامانه ثبت کنند.

دادستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: درصورتی که هرکدام از بنگاه‌های مشاور املاک نسبت به ثبت قراردادها در سامانه اقدام نکند، توسط پلیس نظارت بر اماکن عمومی، اتاق اصناف و اداره‌کل صمت شناسایی و ضمن پلمب واحد صنفی آن‌ها به اداره‌کل امور مالیاتی و تعزیرات حکومتی نیز معرفی می‌شوند.

وی یادآورشد: گشت‌هایی متشکل از نمایندگان دستگاه‌های ذی‌ربط نیز تشکیل‌شده تا بر چگونگی نحوه اجرای این قانون در بنگاه‌های مشاوره املاک اقدام کنند.

کریمی با بیان اینکه در حال حاضر حدود 500 بنگاه مشاوره املاک در سطح استان در زمینه اجاره املاک فعالیت می‌کنند، عنوان کرد: به‌زودی برای این واحدها نشست تبیین اجرای قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها برگزار خواهد شد.

ارسال نظر

سوال: بزرگ‌ترین عدد یک رقمی؟ * 9

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار