گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:10224

مساعدت 360 میلیون ریالی به بیماران سخت‎درمان همدان

مساعدت 360 میلیون ریالی به بیماران سخت‎درمان همدان

سپهرغرب، گروه خبر: مسؤول امور مددکاری مجمع خیرین سلامت همدان از مساعدت 360 میلیون ریالی به بیماران سخت‎درمان همدان خبر داد.

حمید شاکری‌صفت از برگزاری یکصد و شصت و پنجمین جلسه امور مددکاری مجمع خیرین سلامت همدان خبر داد و اظهار کرد: این جلسه با حضور آقای عقیلیان رئیس اداره حقوقی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا و شهرام بهرامی فعال اجتماعی حوزه سلامت برگزار شد.

وی با بیان اینکه در این جلسه پرونده چهار بیمار مورد بررسی قرار گرفت که 85 میلیون ریال مساعدت بلاعوض شد گفت: 75 میلیون ریال از سایر مراکز برای بیماران تخفیف گرفته شده است.

مسؤول امور مددکاری مجمع خیرین سلامت همدان با بیان اینکه 200 میلیون ریال وام قرض‌الحسنه به بیماران اعطا شد گفت: در این جلسه تصویب شد یک بیمار زیرپوشش طرح سخاوت و یک بیمار نیز زیرپوشش طرح طعم مهربانی قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه در مجموع 360 میلیون ریال به بیماران سخت‌درمان مساعدت شد خاطرنشان کرد: گروه هدف مجمع خیرین سلامت همدان بیماران سخت‌درمان مبتلا به سرطان نیازمند بزرگسال، کودکان ناشنوا و کم‌شنوا، کودکان دارای بیماری قلبی، کودکان دارای اختلال رشد، کودکان دارای بیماری حاد چشمی و کودکان دارای شکاف لب و کام نیازمند هستند.

شاکری صفت با اهمیت به کمک خیرین سلامت در راستای رفع مشکلات بیماران سخت‌درمان گفت: نیکوکاران در صورت تمایل به مساعدت این بیماران می‌توانند با شماره حساب جاری 0106847155009 با شماره کارت 6037991199528096 بانک ملی مساعدت نقدی خود را به حساب مجمع خیرین سلامت همدان واریز کنند.

ارسال نظر

سوال: جمع پنج و سه؟ 8

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار