گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:10908
شهردار همدان:

عملیات عمرانی بلوار ارم تا پایان شهریورماه به اتمام می‌رسد

پل کابلی عابر پیاده در بلوار ارم درحال اجراست
عملیات عمرانی بلوار ارم تا پایان شهریورماه به اتمام می‌رسد

سپهرغرب، گروه خبر - طاهره ترابی‌مهوش: شهردار همدان گفت: عملیات عمرانی بلوار ارم تا پایان شهریورماه به اتمام می‌رسد.طی چند سال اخیر در پی تلاش برای توسعه گردشگری به‌عنوان اصلی‌ترین پایه توسعه اقتصادی استان، ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در عرصه شهری به‌عنوان اهرم جاذب گردشگر مورد توجه متولیان حوزه شهری و گردشگری قرار گرفت؛ بر این اساس از آنجایی که بلوار ارم همدان به‌واسطه نزدیکی به دامنه الوند و قرار گرفتن در منطقه‌ای خوش آب‌وهوا مقصد اتراق و گردشگری شهروندان همدانی و نیز گردشگران در روز‌های تعطیل بود، مسئولان شهری درصدد بهبود بار ترافیکی و ظرفیت گردشگری این منطقه برآمدند.

پس پروژه آرام‌سازی بلوار ارم جهت توسعه گردشگری شهر همدان در خردادماه 97 با شعار انسان‌محور بودن کلید خورد و قرار بود پیاده‌راه‌های این پروژه طی 6 ماه بهسازی شوند، اما امروز با گذشت تقریباً یک سال هنوز این مهم محقق نشده و گلایه‌مندی شهروندان را در پی دارد؛ چراکه این محور مهم گردشگری در معرض دید عموم قرار دارد، پس دور از انتظار نیست که بخواهند از میزان پیشرفت کار و چرایی کُندی پیشرفت پروژه اطلاعاتی را کسب کنند؛ بنابراین با توجه به اهمیت موضوع بر آن شدیم تا با عباس صوفی، شهردار همدان دراین‌باره گفت‌وگویی را ترتیب دهیم که در ادامه می‌خوانید:

شهردار همدان با بیان اینکه خوشبختانه مسیر شمالی این پروژه به اتمام رسید و درحال حاضر زیر بار ترافیک رفته است، گفت: عملیات نصب مبلمان درحال انجام است.

عباس صوفی با بیان در مسیر جنوبی این پروژه نیز شاهد پیشرفت 70 درصدی در عملیات عمرانی هستیم، خاطرنشان کرد: بخشی از کُندی کار در این پروژه به‌دلیل به‌روزرسانی خدمات زیرساختی همچون آب، برق، گاز، مخابرات و تأسیسات مربوط به جمع‌آوری آب‌های سطحی است؛ چراکه با هماهنگی این شرکت‌های خدمات‌رسان قرار شده زیرساخت‌ها به‌گونه‌ای استاندارد‌سازی شوند که دیگر نیازی به حفاری‌های بعدی نداشته باشیم.

وی با تأکید بر اینکه این بلوار به لحاظ زیرساختی در حوزه تأسیسات جزء معدود معابر استاندارد در سطح کشور است، ابراز کرد: بنابراین اکیپ مجری برای ادامه فعالیت عمرانی منتظر اتمام کار تیم حفاری شرکت‌های خدمات‌رسان بود.

صوفی با بیان اینکه فعالیت عمرانی در مسیر جنوبی نیز حداکثر طی دو ماه آینده به اتمام خواهد رسید، گفت: پس از اتمام فعالیت عمرانی در بلوار ارم مباحث مرتبط با خدمات جنبی همچون نصب تجهیزات روشنایی، نیمکت، غرفه‌های فروش مواد غذایی و کافی‌شاپ به‌مرور در دستور کار قرار می‌گیرند.

شهردار همدان با اشاره به اینکه مقدمات معماری پل کابلی عابر پیاده نیز در جنب بلوار به اتمام رسیده و درحال طراحی سازه هستیم، اذعان کرد: برآورد کلی اجرای پروژه بدون درنظر گرفتن مباحث مرتبط با مبلمان چیزی حدود 10 میلیارد تومان بوده است که در آینده با افزوده شدن مبالغ در حوزه مبلمان، این رقم افزایش خواهد یافت.

صوفی در واکنش به این مسئله که شهروندان از عدم اطلاع‌رسانی به‌موقع مبنی بر مسدود بودن معابر منتهی به بلوار گلایه‌مند هستند، گفت: نخست اینکه این‌گونه مباحث هرروز توسط رادیوشهر به سمع مردم و شهروندان می‌رسد و دیگر اینکه در نقاط مختلف شهر بنرهایی درخصوص اجرای عملیات عمرانی این پروژه نصب و در همه آن‌ها مراتب عذرخواهی مدیریت شهری ذکر شده است.

وی با بیان اینکه شاید شهروندان عزیز به بنرهای نصب‌شده در معابر توجه نمی‌کنند، افزود: بنده بازهم از این تریبون استفاده کرده و از شهروندان جهت مساعدت در پیشبرد این پروژه و نیز صبوریشان قدردانی می‌کنم.

شهردار همدان افزود: البته ذکر این نکته نیز ضروری است که گرچه در حین انجام فعالیت‌های عمرانی شاهد بروز سختی برای شهروندان هستیم، اما در آینده حلاوت و شیرینی اتمام پروژه این سختی‌ها را به فراموشی می‌سپارد؛ چراکه این پروژه در راستای بهبود ارائه خدمات به شهروندان است.

وی با تأکید بر اینکه هر اقدامی که توسط شهرداری انجام می‌شود در راستای فراهم کردن زندگی راحت‌تر برای شهروندان است، گفت: اگر سامان‌دهی بلوار ارم در دستور کار قرار می‌گیرد، نتیجه‌اش چیزی جزء ارتقای معابر شهری در شأن شهروندان همدانی نیست.

مع‌الوصف، از آنجایی که امروزه یکی از دغدغه‌های مهم در فضاهای شهری ایجاد محیط‌هایی مناسب جهت تفریح، ورزش و ارتقای سلامت روحی شهروندان در سایه امنیت و به دور از زندگی ماشینی است، پس اجرای درست این پروژه با توجه به افقی که از آن در جلسات مختلف کارگروه ترافیک و گردشگری شهرستان ارائه می‌شود، می‌تواند تا حدودی در تحقق این مهم مثمر ثمر واقع شود؛ پس انتظار می‌رود که در بازه زمانی کوتاه‌تری این زیرساخت در اختیار شهروندان قرار گیرد.

ارسال نظر

سوال: جمع هفت و یک؟ 8

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار