گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:10980
استاندار همدان مطرح کرد:

پیش‎بینی 3000 میلیارد تومان سرمایه‎گذاری طی 3 سال در ملایر

پیش‎بینی 3000 میلیارد تومان سرمایه‎گذاری طی 3 سال در ملایر

سپهرغرب، گروه خبر: استاندار همدان گفت: سهم شهرستان ملایر از 15 هزار میلیارد تومان سرمایه‎گذاری طی سه سال در استان، حدود سه هزار میلیارد تومان است.

سید سعید شاهرخی در مراسم افتتاحیه سومین جشنواره «ملایر شهر ملی منبت ایران»، اظهار کرد: ملایر از شهرهای تاریخی کشور با 340 اثر تاریخی است و مردمی پرتلاش و هنرمند دارد.

وی به اجرای سند راهبردی توسعه استان همدان اشاره و تصریح کرد: سهم شهرستان ملایر از 15 هزار میلیارد تومان سرمایه‎گذاری طی سه سال در استان، نزدیک به سه هزار میلیارد تومان است.

     سالیانه ایجاد 20 هزار شغل برای استان همدان پیش‎بینی شده‎است

استاندار همدان با تأکید بر اینکه سالیانه ایجاد 20 هزار شغل برای استان همدان پیش‎بینی شده‎است، اضافه کرد: سهم شهرستان ملایر طی این سه سال ایجاد 10 هزار شغل خواهد بود.

شاهرخی ثبت انگور ملایر به‎عنوان 53 مُین محصول کشاورزی را یک فرصت کم‎نظیر برای توسعه این شهرستان برشمرد و اضافه کرد: در حوزه کشاورزی به دنبال توسعه و افزایش گلخانه‌ها با شیوه جدید هستیم و سهم شهرستان ملایر افزایش 25 هکتار گلخانه است.

وی با یادآوری اینکه در استان همدان 30 نوع ماده معدنی داریم اما به دنبال این هستیم که فرآوری سنگ را ازجمله در شهرستان ملایر در دستور کار قرار دهیم، ادامه داد: در ملایر یک هزار و 500 میلیارد تومان طرح در حوزه صنعت و معدن در دست اقدام است که در اشتغال‌زایی شهرستان تأثیر زیادی خواهد داشت.

استاندار همدان تأکید کرد: در حوزه صنایع‎دستی نیز شهرستان ملایر ظرفیت بزرگی دارد و ساخت و تهیه 15 نوع صنایع‎دستی در این شهرستان رونق دارد که این ظرفیت بزرگی برای توسعه است.

     فعالیت 25 هزار نفر در صنعت مبل و منبت ملایر

شاهرخی با اشاره به اینکه بیش از 25 هزار نفر در صنعت مبل و منبت فعالیت دارند و این بخش نیز فرصت بزرگی برای توسعه شهرستان ملایر است، عنوان کرد: ثبت جهانی مبل و منبت ملایر را در جلسه با معاون رئیس‎جمهور پیگیری خواهیم کرد و با حل مشکلات مطرح شده به‎زودی این افتخار بزرگ را برای مردم ملایر جشن خواهیم گرفت.

استاندار همدان همچنین به ظرفیت‌های میراث فرهنگی و گردشگری این شهرستان اشاره کرد و گفت: پرونده ثبت جهانی ارگ نوشیجان در اولویت و در حال پیگیری است.

فرماندار ویژه ملایر نیز برگزاری سومین جشنواره بزرگ مبل و منبت را مقدمه‎ای برای جهانی شدن منبت ملایر عنوان و تأکید کرد: 10 کمیته‎ای که برای برگزاری جشنواره فعالیت می‌کنند، باید فعالیت خود را ادامه دهند تا بتوانیم مجوز جهانی شدن منبت را نیز دریافت کنیم.

قدرت‎الله ولدی با اشاره به در نظر گرفتن تسهیلات با نرخ بهره کم برای خریداران مبل و منبت در ملایر، ابراز کرد: بیش از 100 میلیارد ریال تسهیلات مختص این شهرستان برای این منظور در نظر گرفته شده که از طریق صندوق کارآفرینی امید پرداخت می‌شود و سقف زمانی آن تا پایان امسال است.

فرماندار ویژه ملایر خاطرنشان کرد: به هر خریدار مبل و منبت در ملایر 150 میلیون ریال تسهیلات با سود چهار درصد و بازپرداخت 36 ماهه داده می‌شود و پیش فاکتور را نیز نمایشگاه‎داران دارای کد شناسایی و مجوز فروش ارائه می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه ملایر را از معبر گردشگری به مقصد گردشگری تبدیل خواهیم کرد، گفت: ظرفیت‌های این شهرستان بسیار است و باید از این امتیاز برای توسعه هرچه بیشتر ملایر بهره برد.

 

ارسال نظر

سوال: سیاره‌ای سرخ رنگ؟ merikh

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار